FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Lopez Caro: "La meciul cu Oţelul voi lua măsuri în apărare şi la fazele fixe"

Articol de - Publicat sambata, 11 septembrie 2010 00:00

Antrenorul Juan Ramon Lopez Caro a explicat care va fi strategia echipei pentru a obţine un rezultat bun cu Oţelul în partida programată luni.

 

Cu multă muncă şi încredere putem face un meci bun. Şi eu vreau să depăşim momentele mai puţin bune prin care trecem şi sper să obţinem o victorie cu Oţelul. Pentru acest meci voi lua măsuri, în special în apărare, şi să fim atenţi la maxim la fazele fixe”, a spus spaniolul.

Tehnicianul a dezvăluit ce a observat după ce a analizat prestaţia din acest sezon al adversarilor de luni. "Oţelul este o echipă pozitivă prin jocul ei. Numai dacă ne uităm în clasament ne dăm seamă că e o echipă care evoluează foarte bine, cu idei clare, mai ales în apărare, dar şi cu jucători cu reale calităţi în atac. Felicitări pentru cum au început campionatul. Se vede că au făcut o muncă bună acolo”, a declarat   Lopez Caro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează