FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Lopez Caro: "Trebuie să rămînem umili şi să jucăm cu determinare"

Articol de - Publicat miercuri, 04 august 2010 00:00

Lopez Caro le cere jucătorilor să trateze partida cu Universitatea Cluj cu maximă seriozitate, pentru a fi siguri că pot obţine toate punctele puse în joc.

 

Va fi un meci complicat pentru ambele echipe, cu o încărcătură psihică mare, între două echipe cu mare nevoie de puncte. Sperăm să ne îmbunătăţim jocul şi cred că toţi jucătorii care vor intra pe teren o să aibă conştiinţa de a face un joc bun, de a demonstra că merită să cîştige”, a declarat Lopez Caro.

Tehnicianul galben-verzilor a găsit şi punctele tari ale clujenilor, pe care speră să le anihileze în timpul partidei. U Cluj este o echipă bine organizată, cu un nivel bun de agresivitate, avînd o serie de individualităţi de excepţie, iar la nivel colectiv predomină două puncte importante, una este legată de faza de contraatac, iar cea de a doua este legată de faza fixă. Din acestea, au scos cele mai multe beneficii”, a mai spus spaniolul, care îi vede pe ex-vasluienii Delgado şi Buhuş drept nişte “jucători cu o determinare extraordinară”.

Pentru a cîştiga partida cu U Cluj, Lopez Caro le cere jucătorilor săi determinare şi să nu-şi trateze adversarul de sus, chiar dacă este o echipă nou promovată în Liga 1. Nu contează ce ai făcut ieri, prezentul şi viitorul sînt cele mai importante. În fotbal nu-ţi face nimeni cadouri, pot fi multe surprize. Nu se cîştigă mergînd pe teren sau dacă ai un randament de 80 la sută. Cea mai importantă e mentalitatea, să rămîi umil, nu cu capul pe sus.Dacă ne relaxăm, îi dăm puteri mari adversarului”, a declarat antrenorul vasluienilor.

U Cluj- FC Vaslui se dispută vineri, 6 august, de la ora 18:00, pe stadionul din Alba Iulia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dora
dora  •  04 August 2010, 16:31

ba, bou baltii, pai de ai renuntat la delgado si buhus, sa faci loc in echipa muraturilor tale spaniolesti!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează