FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Lovitură de teatru: În 10 oameni, Urziceni a egalat la Vaslui la ultima fază!

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2010 00:00

Echipa lui Marius Lăcătuş, FC Vaslui, a fost egalată în minutul 5 de prelungiri în meciul de pe teren propriu, contra celor de la Unirea Urziceni. Golul moldovenilor a fost înscris de Serge Akakpo, în minutul 25, iar ialomiţenii au egalat prin Rusescu, după o centrare excelentă a lui Maftei

VIDEO / Vezi aici golul lui Akakpo!

VIDEO / Vezi golul lui Rusescu!

VIDEO / Vezi fazele controversate de la FC Vaslui - Unirea Urziceni 1-1

FC Vaslui ajunge la trei puncte în spatele liderului CFR Cluj, acumulînd 49 de puncte. CFR Cluj joacă duminică seara, de la 21:30, contra Rapidului!

În minutul 48, Nicu Epaminonda a fost eliminat pentru un atac dur asupra lui Wesley, fază la care arbitrul Haţegan i-a arătat direct cartonaşul roşu!

Incredibilul s-a produs pînă la urmă. Deşi era doar în 10 oameni, Unirea a egalat la ultima fază a meciului, prin Rusescu, care a reluat în poartă de la circa şase metri! Golul s-a marcat în minutul 94 şi 30 de secunde, deşi iniţiatl Haţegan arătase trei minute de prelungire. Centralul a considerat însă că meciul a fost oprit  de prea multe ori în cele trei minute suplimentare şi a mai prelungit partida cu încă două minute.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (24)
 •  11 Aprilie 2010, 00:58

sa fi egalat in min. 95 de o echipa in 10 si sa dai vina pe arbitru..., rusinos :)))

 •  11 Aprilie 2010, 00:39

Parerea mea este ca arbitrul nu a influentat rezultatul deaorece desi a aratat doar 3 minute de prelungire trebuiau 4, a mai fost in minutele de prelungire un jucator accidentat de la Vaslui. Vasluiul are cea mai buna echipa din campionat zic eu dar nu se stiu aduna. Au jucat de 10 ori mai bine ca urziceni dar spiritul de echipa a castigat in acest meci.

sibelius
sibelius  •  10 Aprilie 2010, 23:47
Postat de pe 10 Aprilie 2010, 23:07

voi numai asa castigati puncte mah!!! pe spatele arbitrilor!! ca a jucat vasluiul de 100 ori mai bine ca urziceni si normal ca lasa 100 minute prelungire pana egaleaza!!!!!!!! NUMAI LA NOI IN ROMANIA SE FACE ASA!!!!

Da ma, de aia i-au lasat in 10 o repriza ca sa dea 1-2 de prelungiri la sfarsit sa poata egala:)) Esti penibil.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează