FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lovitură de teatru! MApN a pierdut susținerea ultrașilor și vin cu un scenariu șoc: "Pe Talpan l-au trimis în Afganistan ca să moară" :O

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 15:51

Fostul lider de galerie al Stelei, Jan Pavel, e convins că Armata nu dorește să ducă războiul cu Gigi Becali mai departe pentru că în acest scandal ar fi implicate nume importante care încă mai sunt în sistem. 

"Pe Talpan l-au scos cu Poliția Militară din Minister. Îl aștepta pe Ministru să prezinte dosarul și l-au dat afară. Armata mușamalizează cum i-a fost cedată Steaua lui Becali pentru că s-au comis ilegalități.

Printre cei care au semnat atunci mai sunt și acum în sistem. Talpan se joacă rău cu focul. Pe Talpan l-au trimis în Afganistan să moară pe acolo și el a venit decorat de americani acum câțiva ani.

El începuse deja procesul ăsta. Ei au sperat să închidă acest proces. E uriaș dosarul făcut de el. E făcut și dosarul pe care vrem să-l trimitem la UEFA. Dar CSA nu aprobă trimiterea pentru că se află acel lucru. Se merge la două capete", a zis Jan Pavel la Ora de Sport de la 6TV.

 Vezi mai jos cum a preluat Gigi Becali pe Steaua conform spuselor fostului lider de galerie al roș-albaștrilor:

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
haideusicfr
haideusicfr  •  22 Noiembrie 2016, 21:42

Domnul din poza e *ultras* ? Sud sau Nord ?

grandetorito
grandetorito  •  22 Noiembrie 2016, 19:43
Postat de mal. pe 22 Noiembrie 2016, 19:37

Ce legatura este intre titlu si continut? Cine vine cu scenariul soc? Cine l-a trimis pe Talpan? Ce a pierdut MApN? Delir in toata regula! Evident, comentariile stunt in nota "articolului"!

Nu ai dedus si tu ca MApN-ul e mana-n mana cu Jiji si vrea sa il distruga pe Talpan, ca apoi sa ii dea marca lui MM, cel care o va scoate la licitatie si o va ceda gratuit catre Boroi, care intre timp isi incepe munca la Comitetul Olimpic si va pune sigla pe pieptul echipei de floreta baieti plus carmaci?! E simplu!

mal.
mal.  •  22 Noiembrie 2016, 19:37

Ce legatura este intre titlu si continut? Cine vine cu scenariul soc? Cine l-a trimis pe Talpan? Ce a pierdut MApN? Delir in toata regula! Evident, comentariile stunt in nota "articolului"!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close