FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 3-2

Lovitură sau fumigenă? Anamaria Prodan, după ce Di Francesco, Zahavi și Neymar Sr. au fost la FCSB - Craiova: „I-am cerut lui Gigi 7 bilete pentru Real Madrid” + Ce spune Becali

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 11:22

Anamaria Prodan a dezvăluit azi că i-a cerut lui Gigi Becali invitații pentru trimiși ai clubului Real Madrid la meciul dintre FCSB și CSU Craiova, scor 3-2. 

I-am cerut 7 invitații lui Gigi Becali la lojă pentru niște domni de la Real Madrid. Dar eu nu am anunțat pe nimeni. Nu i-am adus în fața camerelor. N-am văzut cu ce m-ar ajuta. N-am anunțat oficial și n-am apărut cu ei. S-au dus în lojă. Cine a venit de la Real? Niște domni, scouteri, șefi ai Academiei și alții! S-au dus frumos în lojă. Da, Real Madrid a fost la București!”, a zis Anamaria Prodan la TV Digi Sport. 

Întrebată de moderatorul emisiunii despre impresia cu care au plecat trimișii lui Real Madrid, impresara a fost categorică: „Sincer? Nu avem în România un jucător de clasa asta. Aș fi putut spune, mama ce încântați au fost, dar nu a fost așa. Nu are rost să ne mințim. Unul dintre membrii delegației Realului i-a transmis un mesaj lui Adrian Thiess, partenerul meu de afaceri, care spune totul. Sincer, nu avem în România, la ora actuală, un jucător de talia asta. N-au plecat deloc încântați de ce au văzut. Știți ce i-au spus lui Adi Thiess? În momentul actual, Adi nu aveți ceva cu care noi putem să facem bussines la Real Madrid! Și cu asta am spus tot”. 

Declarația vine după ce, la meciul dintre FCSB și CSU Craiova, Pietro Chiodi a venit cu Eusebio Di Francesco, fostul antrenor al lui AS Roma, iar Giovanni Becali cu Pini Zahavi și Neymar Sr. 

Gigi Becali a comentat pentru GSP.RO declarațiile Anamariei Prodan: „Nu știu nimic despre asta. Dacă ea spune că au venit, așa o fi. Puteți s-o întrebați mai multe pe ea”.

CITEȘTE ȘI:

Mihai Teja, răspuns categoric cu privire la demiterea de la FCSB: „Nu îmi e teamă! Nu e o chestiune de viață și de moarte”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (26)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  07 Aprilie 2019, 19:50

Vrajeli ieftine ale sotiei-impresar !! A vazut ce personalitati au venit la invitatia lui Giovanni Becali si s-a trezit si ea din somnul permanent ca sa-si dea un pic de importanta !! Femeia asta nu cunoaste pe nimeni in fotbalul care conteaza, dovada fiind faptul ca in viata ei nu a transferat vreu fotbalist roman in vreun campionat din Vestul Europei !! Stanciu nu a fost transferat de ea la Anderlecht !!

355137684878716
Mario Novak  •  07 Aprilie 2019, 16:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

q2016
q2016  •  07 Aprilie 2019, 15:53

Daca esti intr-atat de pro pe cat umfli prin media, platesti loja ta pentru invitatii tai, nu ii ceri lui Becali invitatii gratis. Cand ceri gratis esti ori mic la caracter, ori nevoias. Insa palmierul cu sutien nu este nevoias...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează