FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNCEPE RETURUL

LPF a inspectat terenurile

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2010 00:00

Reprezentanţii Ligii Profesioniste de Fotbal au fost în inspecţie la cele 9 stadioane pe care se vor disputa meciurile din prima etapă a returului. Fiecare reprezentant al LPF a întocmit un raport despre modul în care decurg lucrările pentru curăţarea terenului de zăpadă, dar şi cum se prezintă gazonul.

Dintre cele 18 echipe, Dinamo a fost cea care a susţinut cel mai mult ideea amînării returului din cauza stării terenurilor. Conducerea alb-roşiilor a depus un memoriu la LPF prin care cerea întîrzierea startului returului deoarece gazonul din Ştefan cel Mare va fi mocirlos la ora disputării partidei cu U Craiova.

Azi-dimineaţă cei de la Dinamo au degajat toată zăpada de pe gazon cu ajutorul a 60 de deţinuţi, pe care i-au plătit cu cîte 5,5 lei pe oră.

Şi cei de la Pandurii au curăţat gazonul de zăpadă cu ajutorul unei freze de zăpada, dar şi cu cel al angajaţilor. Vezi mai jos o galerie foto cu lucrările de curăţare a gazonului de la Pandurii, înaintea partidei cu Astra.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (13)
 •  16 Februarie 2010, 18:48

Astazi am trecut pe la stadionul Gloriei si arata excelent pentru meciul de sambata cu Timisoara. "" Granzii "" au investit milioane de euro in jucatori si nu si-au faut un gazon pe masura iar despre echipele micutze nu scrie nimeni nimik. Forza Gloria

pedrogar
pedrogar  •  16 Februarie 2010, 16:10

Sa se joace ce mama naibi.

 •  16 Februarie 2010, 16:09

Daca puneau mana pe lopeti sau alte instrimente mai devreme terenurile chiar s-ar fi zvantat putin. Dar n-au pus. La placinte inainte,....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează