FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID PE 18 DECEMBRIE

LPF anunţă că data disputării restanţei Dinamo-Rapid nu e stabilită încă!

Articol de - Publicat joi, 26 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 iulie 2012 10:45

UPDATE Liga Profesionistă de Fotbal informează azi printr-un comunicat că încă nu e stabilită clar data la care se va disputa restanţa dintre Dinamo şi Rapid. Data de 18 decembrie a fost o solicitare a clubului din Ştefan cel Mare, susţine Liga

 

Grupul RCS&RDS, cel care deţine drepturile de televizare pentru meciurile din Liga 1, a stabilit data la care se va disputa derby-ul dintre Dinamo şi Rapid, care era programat pentru etapa a 4-a

Din cauza amicalului de lux dintre Dinamo şi Barcelona, derby-ul bucureştean a fost amînat, iar acum s-a stabilit oficial data la care se va disputa. Astfel, Dinamo - Rapid, care fusese programat în etapa a 4-a a Ligii 1, se va juca pe 18 decembrie şi va fi transmis de Digi Sport. Atît LPF, cît şi cele două cluburi au fost informate oficial în privinţa datei de disputare a restanţei.

Dinamo va juca un amical cu Barcelona pe 11 august, pe National Arena, de la 20:15.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
sexilian
sexilian  •  27 Iulie 2012, 16:10

zgaila, lumineaza-ne,e meci de adio pt caini,se desfinteaza?

saviola2_8
saviola2_8  •  27 Iulie 2012, 14:06

dar ce ar fi ca pa 17 septembrie sa isi puna si rapid un amicacl cu man U, pai nu mai amanam o etapa? pai cum ratam sansa sa-l vedem pe rooney cu noua freza??? daca steaua pe 24 octombroe perfecetaza un amical cu real madrid? pai ratam sansa sa-l vedem pe cristiano si compania? adica mi se par urgente nationale, trebuiie sa intrerupem traficul in tot bucurestiul lumea sa nu mai mearga la servici cat despre liga noastra? cui ii pasa, daca jucam 2-3 amicale putem sa nici nu mai disputam campionatu, importan a avem amicale, cica DE PREZENTARE :)))))))))) a mai pomenit cineva amical de rpenzentare in plin campionat dupa 4 ETAPE?:)))) Jesus! Doar in romania e posibil asa ceva!

caneto
caneto  •  26 Iulie 2012, 16:15
Postat de tandd pe 26 Iulie 2012, 14:53

cum adica dupa ultima etapa a turului?de unde ai scos asta??e vorba de ultima etapa a campionatului nu a turului ,ce legatura are turul???e normal sa nu sse poata disputa dupa incheierea campionatului ptr ca stii rezultatele celorlalti dar la jumatea campionatului care ar fi avantajul/dezavantajul????

continuare : l-am sculat şi din somn. N-am cum. Şi mai joacă şi tineretul atunci, iar Dinamo are jumătate din echipă luată la seniori şi tineret. Şi atunci n-ai cum să faci, pentru că prioritate are echipa naţională", a spus Dragomir.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează