FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 1-0

GALERIE FOTO „Multiple fracturi craniene” » Prim diagnostic CRUNT la spital pentru Luca Mihai, după intrarea violentă a lui Homawoo. Doctorii vor să sesizeze Poliția!

Luca Mihai (20 de ani), mijlocașul central de la Poli Iași, a suferit o accidentare groaznică în eșecul echipei lui de pe terenul lui Dinamo, scor 0-1, în runda cu numărul #4 din play-out-ul din Superliga FOTO: Ionuţ Iordache (gsp.ro) +49   FOTO
Luca Mihai (20 de ani), mijlocașul central de la Poli Iași, a suferit o accidentare groaznică în eșecul echipei lui de pe terenul lui Dinamo, scor 0-1, în runda cu numărul #4 din play-out-ul din Superliga FOTO: Ionuţ Iordache (gsp.ro)

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 21:30 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 09:08

Luca Mihai (20 de ani), mijlocașul central de la Poli Iași, a suferit o accidentare groaznică în eșecul moldovenilor de pe terenul lui Dinamo, scor 0-1, în runda cu numărul #4 din play-out-ul din Superliga.

 În minutul 29, la scorul 0-0, cei 1.500 de copii prezenți pe stadionul „Arcul de Triumf” au amuțit. Homawoo l-a izbit violent cu capul în ceafă pe Luca Mihai, iar jucătorul de la Iași a rămas întins pe gazon. Hațegan i-a acordat doar cartonaș galben dinamovistului!

Cornel Șfaițer, acuzații grave după Dinamo - Iași: „Nu mă așteptam la asta de la «Hoțegan». În 27 de ani nu am văzut așa ceva”
Dinamo - Poli Iași
Cornel Șfaițer, acuzații grave după Dinamo - Iași: „Nu mă așteptam la asta de la «Hoțegan». În 27 de ani nu am văzut așa ceva”

GALERIE FOTO. Luca Mihai, accidentat grav în Dinamo - Poli Iași

Medicii îi acordă primul ajutor lui Luca Mihai Foto: Ionuț Iordache (gsp.ro)
Jucătorii cheamă disperați medicii Foto: Ionuț Iordache (gsp.ro)
Jucătorii cheamă disperați medicii Foto: Ionuț Iordache (gsp.ro)
Jucătorii cheamă disperați medicii Foto: Ionuț Iordache (gsp.ro)
Jucătorii cheamă disperați medicii Foto: Ionuț Iordache (gsp.ro)
+45 FOTO

Oficialii Politehnicii Iași au anunțat diagnosticul pe care l-a primit Luca Mihai la internarea la Spitalul Elias, unde a fost dus după lovitura primită de la Homawoo în minutul 29 al meciului de azi, cu Dinamo: „Multiple fracturi craniene de gradul 1 în zona urechii, timpan spart, stare de amnezie și somnolență profundă”.

Fotbalistului ieșean, căruia i-a curs sânge din ureche pe gazon, i se va mai face un CT (computer tomograf) după primul, făcut imediat la internare. Totodată, cei de la Poli spun că de la spital li s-a dat de înțeles că va fi anunțată Poliția, ca în cazul unui eveniment cu acte de violență.

Aflat la spital în aceste momente, fotbalistul este însoțit de mama lui, care a avut un șoc în momentul în care a văzut care este starea copilului ei. Aceasta se dusese la ambulanță pentru a se interesa de starea lui Luca și a izbucnit în plâns în momentul în care s-a deschis ușa.

Se mai fac investigații la momentul ăsta, este la spitalul Elias. Mâine vor repeta CT-ul. Are destule complicații la ureche, are timpanul spart... sunt probleme. Să vedem dacă rămâne la Elias sau va fi transferat. Mâine vom cunoaște amănunte, după al doilea CT. Acum este conștient. Am trăit momente neplăcute.

Medicul nostru, de la echipă, ne-a spus că a fost o perioadă inconștient, dar apoi și-a revenit. Ne-am panicat cu toții când a intrat ambulanța.

Este un copil, copil de lotul național de tineret, jucător de perspectivă. Ar fi păcat să aibă probleme, îi vedeam un viitor frumos. Sperăm să fie totul bine, ne dorim ca băiatul să fie bine, asta este cel mai important pentru el și familia lui. La pauză am coborât la vestiar tocmai ca să-i încurajez.

- Cornel Șfaițer, președinte Poli Iași, la DigiSport

VIDEO. Dinamo - Poli Iași. Luca Mihai, fotbalistul oaspeților, a fost lovit grav de Homawoo și a fost transportat de urgență la spital. Kopic a intrat în ambulanță împreună cu el

În schimb, celălalt jucător ieșean accidentat în timpul partidei cu dinamoviștii, Samayoa, se va întoarce acasă cu echipa, guatemalezul având, la prima vedere, doar probleme cu ligamentele la cotul stâng.

Citește și alte știri de actualitate:

Tony a răbufnit după Dinamo - Poli Iași: „Jucătorii mei plâng în vestiar. Totul a fost împotriva noastră”
Dinamo - Poli Iași
Tony a răbufnit după Dinamo - Poli Iași: „Jucătorii mei plâng în vestiar. Totul a fost împotriva noastră”
Și-a oprit cu greu lacrimile la interviu: „Luca e la spital și spui că a fost imprudență?! Bate la ochi!”
DINAMO - POLI IAȘI 1-0
Și-a oprit cu greu lacrimile la interviu: „Luca e la spital și spui că a fost imprudență?! Bate la ochi!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (121)
creeperno534
creeperno534  •  16 Aprilie 2024, 22:31

Multa sanatate!

The.Silence.Of.The.Lambs
The.Silence.Of.The.Lambs  •  16 Aprilie 2024, 14:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Catalynn_18
Catalynn_18  •  15 Aprilie 2024, 22:28
Postat de mario_rdfe_ pe 15 Aprilie 2024, 18:17

Lacatus, plus multi alti care au fost la steaua, mai ales Ilie Dumitrescu..sunt oameni pe care ii voi respecta mereu, am crescut privind la ei...chiar daca jucau la rivalul de moarte ! Priveste ce declara mereu Ilie despre Dinamo..nu ai cum sa nu il respecti ! Diferenta este ca majoritatea stelistilor , nu toti, nu respecta pe nimeni de la rival ! Ii injura cu fiecare ocazie pe Dinu, Lucescu, Rednic...! De fapt, ei isi injura si fostele glorii atunci cand se iau in gura cu gigi sau declara ceva care nu este pe placul lor ! Intra pe un articol cu parerile lui Lacatus despre fcsb..si o sa vezi ca nici un dinamovist nu critica....doar cei care se cred stelisti si il iubesc pe gigi ! Lacatus a fost este si o sa ramana emblema stelei...cel mai reprezentativ jucator !

Absolut corect, respect! De asta nici nu vrem să fim asimilați cu fcsbistii sau ca ei sa ii spună Steaua echipei lor, ne fac pur și simplu de rușine! Ce e cu adevărat trist nu doar pt noi ci pt România ca țară, e ca ăștia sunt foarte mulți. Nu putem nega realitatea, fcsbistii sunt într-adevăr numeroși ! :-(((((

Vezi toate comentariile (121)
Comentează