FOTBAL  »  Superliga  »  NOUL ANTRENOR DIN GIULEŞTI A VORBIT ÎN PREMIERĂ DESPRE PLANURILE SALE

Lucescu Jr. e pus pe fapte mari » "Vreau totul cu Rapid!"

Lucescu Jr. este la al doilea mandat în Giuleşti
Lucescu Jr. este la al doilea mandat în Giuleşti

Articol de - Publicat duminica, 12 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 11 iunie 2011 22:08

Lucescu jr. a vorbit în premieră despre planurile sale în Giuleşti şi a dezvăluit de ce i-a luat pe Deac, Apostol, Alexa, Surdu şi Oros.

Răzvan Lucescu are ambiţii mari în Giuleşti. Fostul selecţioner spune că, indiferent de obiectivele fixate de George Copos, el îşi doreşte să ia atît titlul, cît şi Cupa României. "Am revenit în Giuleşti ca să cîştig tot ce se poate, indiferent de competiţie, în campionat, în Cupă, chiar şi în cupele europene", a anunţat antrenorul giuleştean la Fanatik Show.

Apoi, Lucescu jr. a făcut o scurtă analiză asupra lotului pe care-l va avea la dispoziţie în acest sezon: "Rapidul a avut şi în sezonul trecut fotbalişti valoroşi, iar eu nu am făcut decît să completez lotul cu alţi jucători de calitate şi de mare caracter, care sînt pe stilul meu. Pe parcursul unui sezon apar şi situaţii mai puţin plăcute, iar atunci ies la suprafaţă personalităţile puternice".

Frunză merge la Oţelul
Deşi rapidiştii au încercat să-l convingă pe Sorin Frunză (32 de ani) să accepte prelungirea angajamentului scadent la 1 iulie, mijlocaşul i-a refuzat pe oficialii din Grant pentru că a fost dorit de Dorinel Munteanu, la Oţelul. "Nu e nimic sigur, dar recunosc că am discutat cu cei de la Galaţi. N-am fost dat afară de la Rapid, eu n-am mai vrut să stau!", a spus mijlocaşul. Directorul general al Oţelului, Marius Stan, dă mutarea ca sigură: "Ne-am înţeles, putem spune că e primul nostru transfer".

"Obiectivul Rapidului nu e titlul, ci o clasare pe primele două locuri. Totuşi, după cum îl ştiu eu pe Răzvan, va încerca să fim campioni încă din primul an" (George Copos, patron Rapid)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (45)
mstotti
mstotti  •  13 Iunie 2011, 21:46
Postat de mbogdan80 pe 12 Iunie 2011, 12:41

a vorbit cel mai slab antrenor din istoria nationalei

A vorbit cel mai "destept" stelist (mbogdan80) care nici sa scrie nu stie si vorbeste de RAZVAN Lucescu care are de 100.000 mai multi bani decat ai avea tu in 10 vieti!!!!!!!!!!!!!

dorelu
dorelu  •  12 Iunie 2011, 19:16
Postat de pancu_mereu_idolul_meu pe 12 Iunie 2011, 11:57

cand n-ai minte sa intelegi situatia mai bine taci BAI FRATILOR CE VINA ARE RAZVAN DACA LA NATIONALA NU MAI SUNT DECAT 4-5 JUCATORI DE VALOARE?????? CREDETI CA ALT SELECTIONER AR FI FACUT MAI MULT ?? RAZVAN A LASAT ECHIPA CU SANSE DE CALIFICARE SI CU UN JOC FOARTE BUN IN MECIUL CU BOSNIA CARE DA SPERANTE PE MAI DEPARTE

esti frate cu taicatau ! sau cu puradelul pasarel

athommuska
athommuska  •  12 Iunie 2011, 13:57

Rapidul pare ca s-ar lupta anul acesta pt tiltu...Oricum, se va da intre Rapid - Vaslui si Gazu' :D Steaua si Dinamo nu prind primele 3.Mai ales Dinamo :D

Vezi toate comentariile (45)
Comentează