FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

VIDEO „Cel care vine trebuie să facă asta” » Lucian Filip anunță ce urmează la FCSB: „Nu e o decizie ușoară”

Lucian Filip, la conferința de presă premergătoare duelului cu CSU Craiova
Lucian Filip, la conferința de presă premergătoare duelului cu CSU Craiova

Articol de , - Publicat vineri, 17 martie 2023 14:56 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 15:20

Lucian Filip, omul care îndeplinește în această perioadă rolul unui antrenor principal la FCSB, a vorbit, în conferința de presă premergătoare duelului cu CSU Craiova, despre modul în care viitorul tehnician al echipei va trebui să se adapteze realităților de la clubul lui Gigi Becali.

  • FCSB - Universitatea Craiova, primul „șoc” din play-off-ul Ligii 1, se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport. Reporterii GSP vor fi prezenți la Arena Națională, de unde vor transmite în timp real cele mai tari informații de la derby.

Întrebat de reporterul GSP deplasat la baza din Berceni ce aspecte trebuie să aibă în vedere „principalul” care va fi angajat de Gigi Becali, Lucian Filip consideră că ar fi primordial ca, indiferent de numele său, acesta să nu schimbe radical stilul de joc al echipei. „În prezent, echipa arată bine. Ar fi riscant să schimbăm ceva”, a mărturisit Filip.

Lucian Filip: „Antrenorul care vine la FCSB trebuie să se adapteze”

Probabil în această pauză competiţională se va găsi un antrenor cu licenţă. Este o alegere destul de grea, pentru că ne aflăm în partea cea mai grea a campionatului. Cine vine va trebui să se adapteze, pentru că echipa joacă bine în acest moment şi nu este o decizie uşor de luat.

Cel care vine trebuie să se adapteze și stilului echipei. Până la urmă, antrenamentele le faci pe măsura calităților jucătorilor. Dacă tu ai o tactică și nu merge, e clar că trebuie schimbată. În prezent, echipa arată bine și ar fi riscant să schimbăm ceva”, a spus Lucian Filip, în cadrul conferinței de presă de vineri. 

Lucian Filip, înainte de FCSB - Universitatea Craiova: „Dacă legăm victorii, o să ducem lupta până la final!”

Din păcate, aproape în fiecare an începem slab sezonul și luptăm să recuperăm punctele. Sper ca de la anul să începem și noi cu avantaj. Cu siguranță va fi cel mai spectaculos play-off. Așteptăm suporterii la stadion.

E prima oară când sunt în astfel de situație, mă ajută că am trecut ca jucător prin partide dificile. E important cum începem, e clar că dacă legăm victorii, o să ducem lupta până la final. Asta am observat, că jucătorii au câștigat și la capitolul experiență. Îmi doresc să știe să fie echilibrați în momentele cheie.

E important cum vor intra jucătorii. Le-am zis băieților că un titlu cu FCSB nu se compară cu nimic din ce au trăit până acum în carieră”, a mai spus fostul mijlocaș. 

Citește și alte știri despre FCSB: 

Măsură anti-trișori » FRF apelează la o metodă incredibilă pentru a-i bloca pe antrenorii fără licențe: echipe de spionaj trimise la cluburi!

Bucurie la FCSB, după decizia ÎCCJ: „E de bun augur pentru noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
zica
zica  •  17 Martie 2023, 19:27

Dl Becali a pronunțat în interviu *** sau mai bine salariat al dansului!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  17 Martie 2023, 18:22
Postat de emil1986 pe 17 Martie 2023, 15:24

Filip are dreptate. Într-adevăr, echipa joaca bine și ar fi bine ca cel care va veni sa nu schimbe sistemul.

N-ai nici o grija, cel care va veni (daca va veni cineva) nu va schimba sistemul. Esti pe aici de atata vreme, chiar nu te-ai prins de cine schimba sistemul?

zica
zica  •  17 Martie 2023, 17:56

Cel care vine trebuie sa înțeleagă ca este *** ,restul nu are importanta chiar dacă ești Guardiola!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează