FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENŢĂ DIN SAINT-VINCENT

Lucian Filip îi linişteşte pe stelişti şi anunţă că e pregătit să îi ia locul lui Mihai Pintilii: "Mă simt bine în 4-3-3"

Lucian Filip vrea să devină titular la Steaua
Lucian Filip vrea să devină titular la Steaua

Articol de , - Publicat sambata, 21 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 21 iunie 2014 00:07

Lucian Filip, mijlocaşul de 23 de ani al Stelei, îi linişteşte pe fanii Stelei după ce Pintilii a plecat la Al Hilal.

- Lucian, ce aşteptări ai de la acest cantonament?
- Fiecare jucător îşi doreşte, în primul rînd, să termine cantonamentul sănătos că altfel se pregăteşte şi trage tare degeaba. Sîntem motivaţi pentru că ne dorim din nou să ne calificăm în Champions League

- Cum e noul antrenor?
- Ne înţelegem foarte bine cu dînsul, vorbeşte cu fiecare jucător în parte. Ne-a explicat ce-şi doreşte de la noi şi sperăm să avem rezultate bune împreună.

- Care e cea importantă schimbare pe care a adus-o Gâlcă la Steaua?
- Nu sînt foarte mari modificări. Cu excepţia faptului că, probabil, vom evolua într-un alt sistem, lucrurile sînt similare faţă de perioada precedentă.

"Sînt apt sută la sută"

- Cum ţi se pare ţie această schimbare?
- Pe mine nu mă afectează prea mult. Eu evoluez ca mijlocaş în faţa apărării şi în 4-3-3 sarcinile mele sînt cam aceleaşi. Mă simt bine. Lucrăm intens la antrenamente şi sperăm să ne descurcăm bine atunci cînd vor începe meciurile oficiale.

- Te simţi pregătit să-l înlocuieşti pe Pintilii?
- A fost un jucător foarte important, dar eu cred că mă pot descurca. D-asta sînt aici, mă antrenez bine şi sper să joc cît mai mult. Ştiţi bine că am avut o accidentare şi am ratat o jumătate de sezon. Din fericire, acum sînt apt sută la sută.

- Crezi că se va simţi lipsa lui Tătăruşanu?
- Nu cred. Arlauskis a arătat la Unirea Urziceni că e un portar mare, cu multe calităţi. Eu am încredere în el.

"N-am scăpat de TRX, lucrăm în continuare cu ele, cu mingile medicinale, avem parte de metode de pregătire asemănătoare"( Lucian Filip)

"Sînt principalii favoriţi la titlu, dar nu simţim nici o presiune suplimentară. Ne aşteaptă o luptă infernală cu Petrolul şi cu Astra. Nu cred că mai poate apărea o altă echipă care să emită pretenţii" (Lucian Filip)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
sorin_y
sorin_y  •  23 Iunie 2014, 03:35

imi place cum joaca Filip, cred ca e peste Pintili, daca i se va oferii incredere si o sa fie ferit de accidentari va exploda sezonul viitor. Si Neagu e un jucator bun, nu stiu daca ati observat dar Geghe a stiut sa integreze jucatorii nou veniti in echipa nu poti sa spui ca a fot unul care nu sa integrat, nu cum sa facut pana acum venea cate unul direct titular presiune pe el suporterii incepeu sa huidue si se pierde. Dar avand in vedere ce sa adus sezonul aceasta ma tem ca lucrurile o sa se schimde de acum inainte.

gazistu
gazistu  •  22 Iunie 2014, 11:34

asta o sa fie precum ropotan la dinamo, INVIE CA PASAREA PHOENIX SI IA CALEA banilor!!!!

soextragpe
soextragpe  •  21 Iunie 2014, 12:13

si suingarului ii placea un pic de 433

Vezi toate comentariile (5)
Comentează