FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Lucian Itu şi Claudiu Ionescu vor semna cu Dacia Mioveni

Articol de - Publicat marti, 19 ianuarie 2010 00:00

Antrenorul Ionuţ Badea vrea să-şi pună la punct lotul pe care va conta în retur pînă la plecarea în cantonamentul din Antalya. Tehnicianul a renunţat deja la la serviciile atacanţilor Lucian Itu şi Claudiu Ionescu, iar în aceste zile va decide dacă îl păstrează pe Silviu Izvoranu. „Ne-am despărţit pe cale amiabilă cu Itu şi Claudiu Ionescu şi vom avea o ultimă discuţie cu Silviu Izvoranu în urma căreia vom decide dacă vom continua colaborarea sau ne vom despărţi”, a spus antrenorul Ionuţ Badea.

Lucian Itu şi Claudiu Ionescu nu vor rămîne şomeri, conducerea clubului Dacia Mioveni fiind în negocieri cu cei doi pentru a-i legitima.

Ionuţ Badea testează deja trei atacanţi, dar va păstra în echipă doar doi. Jucătorii aflaţi în probe sînt Andri Antohi şi Mihai Pintilii, de la Jiul, şi Ibraima Balde, de la Poli Iaşi. Pe 21 ianuarie, Internaţional va pleca în Antalya cu un lot de 27 de jucători.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nmb93
nmb93  •  19 Ianuarie 2010, 14:53

va multumim domnul Marinescu ca ne tineti la curent cu stiri despre aceasta echipa. Respect

Vezi toate comentariile (1)
Comentează