FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lucian Sînmărtean îl apără pe Cristi Tănase, după ce acesta a scuipat către galerie: "Reacţia lui a venit normal"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 19:32

La finalul meciului Steaua - Viitorul, 4-1, Cristi Tănase, căpitanul roş-albaştrilor, a scuipat către fanii care l-au înjurat. Lucian Sînmărtean îl apără pe fostul său coleg.

"Şi cînd eram eu la echipă suporterii îl luau în colimator pe Cristi Tănase. Lumea mereu avea un cuvînt greu de spus. Nu este uşor să rezişti presiunii publicului, care de fiecare dată te înjură, îţi vorbeşte urît şi pune presiune pe tine.

Şi eu am reacţionat de multe ori şi m-am pus în pielea lui Tănase. Reacţia lui a venit normal", a declarat Sînmărtean la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
ciocan.mare
ciocan.mare  •  30 Martie 2015, 23:19
Postat de banciuu pe 30 Martie 2015, 19:56

Cantona a batut un suporter si nu sa mai facut atata caz..In Romania se da prea multa importanta unor astfel de nimicuri si se trece cu vederea lucrurile importante.

Cantona a fost suspendat 7 luni pt iesirea aceea de huligan, la noi tanase a fost premiat cu selectie la echipa nationala.

tandd
tandd  •  30 Martie 2015, 22:40
Postat de fcsb.86 pe 30 Martie 2015, 22:11

Da, dar nici cei care platesc nu inteleg ca platesc doar locul, nu si injuraturile de morti, vii, familie s.a.m.d. Eu tot nu inteleg cum pot "spectatorii" sa faca o persoana needucata cand si ei sunt lafel sau poate chiar mai rau. Am vazut de multe ori pe National Arena persoane deasupra tunelului care scuipa non-stop atunci cand jucatorii ies, de multe ori nu mai avea importanta ca erau ai lor sau oponentii...

este foarte adevarat dar tanase e platit sa joace nu sa-si faca dreptate cu spectatorii,ptr spectatori exista stewarzi sau alte organe.Ce s-ar intampla daca am vrea sa ne facem singuri dreptate?

mariuss72
mariuss72  •  30 Martie 2015, 22:33

Offf, inca un cap sec, pacat de talentul irosit...ne mai miram dracu' de ce ne facem peste tot de rahat.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează