FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lucian Sînmărtean nu e convins că va semna cu echipa roş-albastră: "40% sînt al Stelei, dar..."

La Vaslui, Sînmărtean are un salariu lunar de 30.000 de euro
La Vaslui, Sînmărtean are un salariu lunar de 30.000 de euro

Articol de - Publicat joi, 06 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 februarie 2014 01:47

Sînmărtean a explicat ieri ce trebuie să se mai întîmple pentru a ajunge în Ghencea: "O discuţie a mea, faţă în faţă, cu domnul Porumboiu".

Aşteptat la Steaua, Sînmărtean a făcut ieri show în tricoul Vasluiului, în amicalul cîştigat de trupa lui Ciobotariu împotriva lui NK Maribor, scor 3-1.

Mijlocaşul a fost cel mai bun de pe teren, a marcat un gol fabulos din lovitură liberă şi a avut cîteva faze în care şi-a ridiculizat adversarii printr-o sarabandă de driblinguri.

La final, Lucian a oferit un interviu pentru DigiSport, în care a comentat iminenta sa trecere sub comanda lui Reghecampf.

"Sînt discuţii cu Steaua, am văzut pe internet că în ţară toată lumea m-a transferat deja, că am plecat de la Vaslui, dar deoacamdată sînt aici şi vom vedea în viitorul apropiat ce se întîmplă. Cele două cluburi s-au înţeles, dar trebuie să mai am şi eu o discuţie faţă-n faţă cu domnul Porumboiu, după care vom vedea exact ce şi cum", a declarat Sînmărtean.

Apoi a detaliat: "E o situaţie mai complexă, mai complicată şi toată lumea trebuie să fie mulţumită. Nu sînt deloc neliniştit, am timp să mă pregătesc şi să dau maximum pentru FC Vaslui. Nu am discutat nimic despre durată, bani şi altele, se speculează foarte mult pe tema asta. Sînt mai multe chestiuni despre care trebuie să vorbim.

În vară, Vasluiul îmi poate prelungi contractul cu încă un an, dar din punctul meu de vedere, din ce văd pe la televizor, această variantă este exclusă. Normal că e important să ajung la Steaua, la o echipă ce se bate pentru titlu, iar acum momentul e mai aproape ca oricînd. 60% cred că rămîn la Vaslui şi în proporţie de 40% sînt jucătorul Stelei".

Porumboiu: "Nu e dorit de toţi"
Fostul finanţator al Vasluiului a oferit o declaraţie extrem de interesantă atunci cînd a încercat să explice de ce Sînmărtean încă nu a fost transferat în Ghencea: "Sincer, dacă cei de la Steaua ar dori cu adevărat să-l ia pe Lucian, afacerea s-ar realiza imediat. Mai ales că eu ştiu că omul care decide acolo a spus să se facă transferul. Nu ştiu de ce nu s-a realizat pînă acum. Dar dacă vreţi să vă spun ceva, din ce am simţit eu, Sînmărtean nu este dorit la Steaua de toată lumea şi de aici toate aceste discuţii interminabile".

Unul dintre oamenii care nu l-ar dori pe mijlocaşul moldovenilor e Mihai Stoica, managerul opunîndu-se mereu achiziţionării fotbalistului ce va împlini 34 de ani în martie.

"Nu sînt un jucător scump, chiar dacă lumea spune că am un salariu mult prea mare, eu cred că sînt apreciat normal. Am o familie, un copil de crescut, iar pentru mine banii sînt o problemă normală. Recunosc, mă gîndesc mereu şi la bani" (Lucian Sînmărtean, mijlocaş FC Vaslui)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (60)
neludum
neludum  •  06 Februarie 2014, 21:03
Postat de nicusor.m pe 06 Februarie 2014, 20:06

Comentariul tău...Care fotbalist roman a marcat peste 100 de goluri in campionatul ITALIAN=MUTU. i in

Exact ,numai atat sa stie cine arunca cu noroi in Mutu . Cei nascuti in Arges stiu ce inseamna o tuica de Pitesti !

nicusor.m
nicusor.m  •  06 Februarie 2014, 20:06
Postat de neludum pe 06 Februarie 2014, 15:54

Daca o sa cautam caractere la fotbalisti...Noi nu vrem sa ne insuram cu ei ! Sa ii judecam dupa ce fac in teren ! Daca isi bat joc de talentul lor , cum afacut si Mutu e problema numai a lor ,dar ca sa spui ca Mutu a facut cateva meciuri in cariera lui denota ori lipsa de cultura fotbalistica ori esti prieten cu Piturca !

Comentariul tău...Care fotbalist roman a marcat peste 100 de goluri in campionatul ITALIAN=MUTU. i in

neludum
neludum  •  06 Februarie 2014, 15:54
Postat de lenan pe 06 Februarie 2014, 13:22

la noi problema nu sint talentele, ci mediul in care se "scalda" si care nu-i prea ajuta sa faca performanta. daca vrei sa vorbeste de mutu, in afara de citeva meciuri (e suficent asta?), el a cam ramas la stadiul de talent, mai mult cu ghilimele, decit fara

Daca o sa cautam caractere la fotbalisti...Noi nu vrem sa ne insuram cu ei ! Sa ii judecam dupa ce fac in teren ! Daca isi bat joc de talentul lor , cum afacut si Mutu e problema numai a lor ,dar ca sa spui ca Mutu a facut cateva meciuri in cariera lui denota ori lipsa de cultura fotbalistica ori esti prieten cu Piturca !

Vezi toate comentariile (60)
Comentează