FOTBAL  »  Superliga  »  DACIA MIOVENI

"Lucruri ciudate în Ghencea"

Articol de - Publicat miercuri, 09 aprilie 2008 00:00

Unul dintre fotbaliştii lui Sorin Cîrţu a dezvăluit ieri, sub protecţia anonimatului, un episod ciudat dinaintea partidei Steaua - Mioveni (2-0):

"În premieră, Cîrţu nu ne-a mai pus analiza video a adversarului şi schemele de joc pe tablă, aşa cum obişnuia să o facă înaintea fiecărui meci. Am fost uimiţi de decizia sa". În ziua partidei, Cîrţu şi vărul lui Gigi Becali, Virgil, au fost la restaurantul "Doi Cocoşi", patronat de Gigi Neţoiu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (136)
 •  10 Aprilie 2008, 01:20

De fapt au fost trei jucatori care au facut declaratii Ion CRISTOIU,Mihai GADEA si Valentin STAN.Se vorbeste ca Sorin CARTU va fi inlocuit in functia de antrenor cu Dan VOICULESCU.

 •  10 Aprilie 2008, 00:28

lista rusinii: -Tudor -Deaconu -D. Munteanu -Frunza -S. Cirtu -si toti ceilalti cumparati de gigi

 •  10 Aprilie 2008, 00:05

am auzit de la un "anonim" ca d-nul crisitian marinescu (vezi autorul acestui art.) a luat 10 mii de euro de la muresan sa scrie cacatul asta de articol.( e plin de jurnalisti care au facut fac. la spiru-haret inv. la distanta) ......LABAGIULE!

Vezi toate comentariile (136)
Comentează