FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

"Lui Dobrin i-ar fi plăcut ca Inter să joace la Piteşti"

Articol de - Publicat luni, 25 ianuarie 2010 00:00

Primarul municipiului Piteşti Tudor Pendiuc a consultat-o şi pe doamna Gica Dobrin înainte de a aproba clubului Internaţional Curtea de Argeş să dispute meciurile din retur pe stadionul „ Nicolae Dobrin”. „Doamna Dobrin nu are nimic împotrivă ca Internaţional Curtea de Argeş să joace pe stadionul care poartă numele soţului său. Ba din contră, a spus că este bine pentru iubitorii fotbalului din Argeş şi cred că acest lucru i-ar fi plăcut chiar şi lui Gicu Dobrin”, spunea primarul Pendiuc.

Curtea de Argeş va evolua din retur pe stadionul din Piteşti, după ce în tur a jucat meciurile de "acasă" pe arena din Mioveni. Decizia Primăriei de a închiria stadionul celor de la Internaţional a fost criticată de Andrei Penescu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  25 Ianuarie 2010, 19:00

Da, da ce sa zica acum si primarul, A FACUT-O lata, ca si cu plantarea de arbusti pe terenurile de tenis si de rugby, care ii sunt in custodie! Primarul Pitestiului ia numai decizii demne de cartea recordurilor, si asta in sensul negativ bineinteles. A ajuns subiect de bancuri dl. Pediuc cu deciziile luate vizavi de bazele sportive din Pitesti! Arbusti plantati in zgura? Penibil!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează