FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TÎRGU MUREŞ - RAPID, AZI, 19:00, DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Lui Răzvan îi lipseşte aproape o echipă pentru meciul cu Tîrgu Mureş

Rapidiştii trebuie să se descurce
azi fără Alexa şi fără Ezequias. FOTO Alex Nicodim
Rapidiştii trebuie să se descurce azi fără Alexa şi fără Ezequias. FOTO Alex Nicodim

Articol de , - Publicat luni, 07 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 noiembrie 2011 21:21

Lucescu se confruntă cu mari probleme de lot înaintea partidei de azi, avînd 4 absenţi şi 3 incerţi, cu puţine şanse de a fi titulari


Rapidul va avea parte de un meci extrem de dificil diseară, la Tîrgu-Mureş. Răzvan Lucescu are mari bătăi de cap cînd se gîndeşte la primul unsprezece pe care să-l trimită pe teren. Nu mai puţin de 4 jucători sînt indisponibili: suspendaţii Rui Duarte, pentru cumul de cartonaşe, Alexa şi Ezequias, care îşi ispăşesc ultima etapă, după eliminările din derby-ul cu Steaua, plus Herea, accidentat la Varşovia. Acestora li se adaugă şi trei fotbalişti care nu sînt complet refăcuţi: Coman, Glauber şi Roman! Dintre ei, cele mai mari şanse de a fi folosit le are mijlocaşul dreapta, care însă e greu de crezut că va fi titularizat, avînd în vedere că nu a mai evoluat de pe 14 octombrie, cînd a suferit o ruptură musculară la meciul cu Mioveni (4-0).

Apostol, în locul lui Herea
Astfel, Lucescu junior e nevoit să facă mai multe modificări în formaţia de start. În poartă, dacă Dani Coman nu va risca, va avea de ales între Straton şi Drăghia, ambii ezitanţi în ultimele meciuri. În banda dreaptă va intra Creţu în locul lui Duarte, Grigore va fi la închidere, Apostol îi va lua locul golgeterului Herea, iar extremele vor fi Deac şi Surdu.

9 rapidişti au acuzat probleme medicale în acest sezon: Coman, Rui Duarte, Glauber, Apostol, Herea, Deac, Surdu, Roman şi Pancu

GAZETA DE DUMINICĂ »  Zotta, pe lista lui Copos
Presat de jucători şi de Răzvan Lucescu să rezolve situaţia de la nivelul conducerii, acolo de unde Dinu Gheorghe a demisionat, George Copos ia în calcul readucerea în Grant a lui Constantin Zotta. Acesta a mai activat în Giuleşti în perioada 2001-2008, fiind cunoscut ca un apropiat al patronului. A plecat cînd la Rapid a venit Fathi Taher cu oamenii săi, iar acum ocupă funcţia de preşedinte la FC Vaslui. O altă variantă pentru postul de preşedinte al Rapidului e Daniel Stanciu, de la Timişoara, dar se vizează şi revenirea lui Dinu Gheorghe, pe care Copos încearcă în continuare să-l facă să se răzgîndească.

Sergiu Radu: "Aş reveni la Rapid"
În vîrstă de 34 de ani, Sergiu Radu intră la iarnă în ultimele 6 luni de contract cu nemţii de la Alemannia Aachen şi spune că şi-ar dori să revină în Liga 1. "Prima opţiune din România pentru mine rămîne Rapid. E singurul club mare pentru care am evoluat în carieră", a declarat atacantul. "Schijă" a jucat între anii 1998-2001 în Giuleşti şi a marcat 14 goluri în 54 de meciuri campionat pentru alb-vişinii.

"Ce bine ar fi să nu pierdem"
Maurizio Trombetta revine în Liga 1 după 1027 de zile, cît a trecut de cînd a fost demis de pe banca tehnică a CFR-ului. Italianul spune că s-ar mulţumi să nu piardă cu Rapid: "Nu pot face furori la debut, însă am căutat în cele două zile pe care le-am avut la dispoziţie să găsesc soluţiile pentru a scoate un rezultat pozitiv. E clar că pentru asta jocul echipei trebuie să se schimbe".

Cu Augustus afară e vis! :)
Giuleştenii au un palmares excelent în ce priveşte meciurile din deplasare cu Augustus Constantin la centru. În 21 de meciuri afară oficiate de arbitrul vîlcean din anul 2000 şi pînă în prezent, alb-vişiniii au pierdut o singură dată, în 2010, 2-0 la Braşov. În rest, Rapid a cîştigat de 13 ori, iar 7 meciuri s-au încheiat la egalitate! Totuşi, chiar şi în aceste condiţii au fost destule partide de-a lungul timpului la finalul cărora conducerea giuleşteană s-a plîns de calitatea arbitrajului.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
cristinuzzu
cristinuzzu  •  25 Noiembrie 2011, 02:50
Postat de ioanna.mee pe 07 Noiembrie 2011, 15:38

Trist...sa vad ca arbitreaza Augustus Constantin...sper doar sa fie echilateral sa nu favorizeze o echipa sau alta..(desi daca vb de favorizat la Constantin e Rapidu favorita) ... oricum, noi vom fi acolo si vom sustine echipa si il vom primi pe Trombetta asa ca la Tg Mures !! FORTZAA FCM !!!

Crezi ca e necesar ca Rapid sa fie favorizata? Rapid joaca fotbal. Daca capra vecinului e mai grasa decat a ta, a cui crezi ca e vina?

cristinuzzu
cristinuzzu  •  25 Noiembrie 2011, 02:48

Povestea asta cu indisponibilitatile este pentru idioti. Orice echipa trebuie sa mai aiba inca 11 jucatori pe langa titulari. Sa joace, ca de-aia sunt platiti. Sa castige, ca de-aia joaca la Rapid.

ioanna.mee
ioanna.mee  •  07 Noiembrie 2011, 15:38

Trist...sa vad ca arbitreaza Augustus Constantin...sper doar sa fie echilateral sa nu favorizeze o echipa sau alta..(desi daca vb de favorizat la Constantin e Rapidu favorita) ... oricum, noi vom fi acolo si vom sustine echipa si il vom primi pe Trombetta asa ca la Tg Mures !! FORTZAA FCM !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează