FOTBAL  »  Superliga  »  PENESCU ŞI CONSTANTIN VOR FI ELIBERAŢI!

Lupescu: "Reţinerea lui Penescu şi Constantin a fost un abuz, e bine că sînt eliberaţi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2010 00:00

Directorul general al FRF, Ioan Lupescu, a declarat că reţinerea fostului preşedinte al CCA, Gheorghe Constantin, şi a finanţatorului clubului FC Argeş, Cornel Penescu, a fost un abuz şi a precizat că se bucură de faptul că aceştia vor fi eliberaţi.
           
"În sfârşit, justiţia ia o decizie normală în acest caz. E normal să îi elibereze pe domnul Constantin şi domnul Penescu, pentru că dacă aveau probe împotriva lor se lua o hotărâre. Dar aşa, îi ţineau acolo şi tot amânau la infinit. Nu era corect. Reţinerea lor a fost un abuz şi mă bucur că vor fi eliberaţi", a spus Lupescu.

Mediafax

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
 •  30 Ianuarie 2010, 05:55

te dai si specialist in justitie acum,lupescule,dupa ce ai patronat matrapazlicurile celor anchetati,VEZI SA NU CAZI SI TU DUPA PRIETENUL PRUNEA,sunteti o gasca de corupti ordinari la frf in frunte cu "nasul" si corleone,ASTA E FOTBAL IN ROMANIA?ESTE CIRC LUPESCULE,VEDETI SI CUM VA TRATEAZA OAMENII DIN CE IN CE MAI PUTINI LA MECIURI,RUSINEEEEEEEEEEEEE CA APERI CORUPTII

 •  29 Ianuarie 2010, 20:10

Ar fi interesant de mediatizat opinia tanarului Lupescu dupa arestarea lui Penescu. Poate ca nu ar fi lipsita de interes, pentru a reliefa pozitia cameleonica a "distinsului" domn de la FRF. In rest, numai bine (celor cinstiti).

 •  29 Ianuarie 2010, 18:37
Postat de tudorelu1 pe 29 Ianuarie 2010, 18:28

Declaratia lui Lupescu este o decizie a comisiilor FRF sau dumnealui a devenit jurist si noi nu stim?

Ich dachte dass du ein inteliegente Junge biest.Aber leider stelle ich fest,das du Dum biest.Asa un comentar,probabil ca ai studiat si dreptul.Sa vede ca ai intrat in "Gaska".Ai de unde invata..Dragomir,Sandu,Pruneeia.Schade für dich.Nu degeaba tia dat un sut in.....spate cei de la Leverkusen si B M Gladbah.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează