FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

"Măcelăriți" de arbitraj! Hagi are dreptate! » Viitorul, cea mai dezavantajată! Și Steaua e în top, în timp ce Dinamo e la polul opus

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 10:12

Viitorul a avut de suportat erori de arbitraj în nu mai puţin de 13 meciuri din cele 29 disputate până acum. În 4 partide, rezultatul n-a fost viciat, fiindcă trupa lui Hagi a terminat oricum învingătoare.

În restul, fie a pierdut, fie a terminat la egalitate, astfel că, într-un clasament virtual, realizat pe baza jocurilor în care să nu se fi produs niciun derapaj al arbitrilor, Viitorul ar avea măcar 7-8 puncte în plus, ceea ce ar fi plasat-o în coasta liderului.

La polul opus este Dinamo, care e de departe cea mai avantajată echipă din campionat. "Câinii" au 15 erori pro ( Steaua 12), în timp ce împotriva lor s-au luat doar 9 decizii.

Campioana României a avut de suportat cele mai împotriva ei, fiind a 3-a cea mai dezavantajată în raportul greșelilor pro/contra.

10

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (106)
ultras_tei.
ultras_tei.  •  21 Martie 2016, 20:06
Postat de suffarstar pe 21 Martie 2016, 11:08

Cine are pretentii cumetre ? Am zis io ca avem echipa? Dar sa spui ca ma.che.donul a fost cel mai dezavantajat, mi se pare mizerie crunta. Individul ala pune constant presiune pe arbitraj, aproape la fiecare meci. Echipa din Ovidiu estea cea mai mizerabila echipa care s-a perindat prin liga asta, dupa Urziceni si CFR. Am inteles, junioru e printre primii zece din europa, a monitorizat de Fiorentina, Hagi e cel mai bun antrenor din liga etc. Ma lasi ? Are un caracter infect, tranteste meciuri cu prietenii jiji si Mitica, isi da cei mai buni jucatori la prieteni (Achim) cand echipa are sanse reale la campionat. Si viitura nu e nici de departe cea mai dezavantajata echipa. Cand Essombe a dat acel gol din offside, desi era de cativa centimetri si arbitrului ii era imposibil sa vada, Jesepe a facut spume 2 zile.

Nu uita de jaful la meciu Dinamo-Viitorul 1-5 cand arbitru anuleaza lui Dinamo un gol valabil la Vojnovici iar lui Gnohere i se refuza un penalty clar ca lumina zilei cand portaru de atunci, Ramniceanu ii ia picioarele iar la 1 min distanta acceiasi faza dar in careu nostru dar de data asta arbitru dicteaza penalty pentru viitorul si eliminare la mevlja. Un Hotz acest Gica Nadragi.

daculliber
daculliber  •  21 Martie 2016, 19:46

Sint curios cine a facut acest clasament mincinos si pe ce baza...Daca Dinamo ar fi fost cea mai avantajata de arbitrii, nu ar fi fost normal sa se afle pe primul loc? Se pot enumera aici greselile grave contra lui Dinamo, care au influentat rezultatul, in special in meciurile decisive cu fcsb (offside Hamroun) si Astra(eliminare foarte usoara a lui Filip in prima repriza), ca sa nu mai zic de micile ciupeli care se intimpla meci de meci, inclusiv aseara la meciul cu pandurii, cind Balaj fluiera fault la orice cadere a bravilor panduri...Deci despre ce vorbim aici? Mereu imi propun sa nu mai intru pe aceasta publicatie fcsb-ista, dar curiozitatea de a vedea pina unde merge obraznicia gsp-ului, e prea mare...Promit sa revin cit mai rar...

zizu
zizu  •  21 Martie 2016, 19:21

intrebare:..de ce fcsb e dezavantajata doar atunci cand castiga?....de ce viitorul primeste ajutor de la arbitrii numai in meciurile importante ...iar in rest e dezavantajata?....in plus pun pariu ca in meciurile cu astra si dinamo...veti vedea alt viitorul alt stil de joc! isi vor reveni brusc

Vezi toate comentariile (106)
Comentează