FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - U CLUJ

Machado, omul cu golul » Mioveni - U Cluj 0-1

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 22 iulie 2011 23:55

U Cluj s-a impus la limită în meciul cu CS Mioveni, la capătul unui meci pe care l-a dominat numai în prima repriză. 

La pauză, clujenii conduceau cu o diferenţă de un gol, după golul marcat de Machado în minutul 40. Argentinanul a preluat la marginea careului, şi-a driblat scurt un adversar, apoi a şutat în cros, fără şanse pentru Hăisan.

În partea a doua, argeşenii au pus stăpînire pe joc şi au ratat numeroase ocazii. Elevii lui Ionuţ Popa au cerut de două ori penalty, la intervenţiile cu mîna ale lui Szukala şi Mendy, însă protestele argeşenilor nu l-au înduplecat pe centralul Radu Petrescu. U Cluj a terminat meciul în propria jumătate, sub o presiune enormă, dar apărarea a rezistat şarjelor ofensive ale argeşenilor.

ECHIPE
Mioveni: Hăisan - I. Voicu, M. Olteanu, Miulescu, Crăciun - G. Enache, Mărgăritescu, Naidin - Neaga, Dică, Tănasă.
Rezerve: O. Popescu, Stoica, Ayza, Neagu, Nilă, Coşereanu, Mandea

U. Cluj: M. Popa - Unguruşanu, Szukala, Pele, G. Mendy - Al. Păcurar, Boştină, Nasser - Machado, Cl. Niculescu, Ad. Cristea.
Rezerve: Matache, Abrudan, Bazzi, Cojocnean, Voican, N. Tony, L. Marinescu. 

Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti). Asistenţi: Andrei Constantinescu, Valentin Avram (ambii Bucureşti)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (84)
martina
martina  •  25 Iulie 2011, 23:44

naidin nu a jucat! a jucat sandulescu! in rest e bine! or sa vina si victoriile! HAI MIOVENII!

silvercloud
silvercloud  •  23 Iulie 2011, 03:49
Postat de gabitzu01 pe 23 Iulie 2011, 01:44

U Cluj = o echipa de hotzi handicapatzi. Numai amintiti-va cum a promovat, cu ajutorul arbitrilor si a hoardei portocalie a PDL, in frunte cu BOC, cel mai prost prim-ministru al Romaniei de 100 ani incoace si, din intamplare si din ghinion pt Romania, clujean de fel. Poate , si cu siguranta, Clujul va fi dezafilata vreodata fiindca nu am vazut pana acum echipa mai hoatza decat handicapatzii astia din Cluj.

Bai frate, uite altul care se uita la televizor din partea ailalta!! Ei Gabitzu, trebuia sa dai pe Antena 3 sau Realitatea daca ai de facut comentarii politice !! Nu-ti place meciul, pramatie mica, vezi ca este un buton acolo ON/OFF, apasa pe el si scufunda-te in bezna care te inconjoara!! Si nu uita sa-ti iei pastilele!! Hai, pa!!

silvercloud
silvercloud  •  23 Iulie 2011, 03:43
Postat de alpin pe 22 Iulie 2011, 23:02

Se spune ca joci prost cu o echipa proasta. Si, U Cluj joaca prost!! Bine ca au marcat un gol. Asa sa ramana!!! Iar HOTZILOR de la Mioveni sa le dorim sa se trezeasca devreme. In B meciurile incep la ora 11.

Alpine tata, hai, spune-ne si noua echipa aia cu care tii din campionatul romanesc, aia de joaca super-bine de esti tu mandru ca un carnat !! Haide, nu ne mai tine pe jar, care sunt galacticii tai ?! Te-ai trezit din betie si te-ai pornit sa scrii.... Maimutzoiule !!

Vezi toate comentariile (84)
Comentează