FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - ASTRA 0-2

Madjer e nigerian! » Kehinde Fatai a marcat un supergol în victoria Astrei, 2-0 cu Chiajna

Articol de - Publicat sambata, 26 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 iulie 2014 23:10

Fatai a marcat un gol fabulos, identic cu cel reuşit de celebrul fotbalist algerian în tricoul lui FC Porto în finala Cupei Campionilor din 1987


Gazonul sintetic produce goluri de kinogramă. După festivalul ofensiv de la Chiajna - Dinamo, aseară, Astra a avut două reuşite care se văd în Liga 1 o dată la cîţiva ani.

Mai întîi, nigerianul Fatai a avut o execuţie trasă la xerox după cea a algerianului Madjer din finala Cupei Campionilor Europeni din 1987, FC Porto - Bayern 2-1, cînd a marcat cu călcîiul. Fatai a reluat fix la fel centrarea lui Enache, execuţia fiind chiar şi mai grea decît cea de acum 27 de ani, pentru că nu era chiar pe centrul porţii ca la fotbalistul lui FC Porto, plus că era şi în marcajul unui adversar.

Peste alte două minute, Budescu a făcut 2-0, direct din corner. A bătut cu mult efect, însă a beneficiat şi de eroarea lui Rîmniceanu, care s-a uitat cum mingea se duce în plasă. Cam atît fotbal, în rest, mulţi nervi şi o greşeală mare de arbitraj, "centralul" pilos al fostului şef CCA nevăzînd un penalty pentru Chiajna la henţul lui Ben Youseff din minutul 76.

Bădăranul Şumudică
După finalul meciului, antrenorul Concordiei s-a umplut de penibil prin modul în care a reacţionat la microfonul Look TV, după ce reportera a apucat să spună "domnule Şumudică, a doua înfrîngere în decurs de o săptămînă". "Ce a doua înfrîngere, mă? Mă iei deja cu a doua înfrîngere? Eşti cumva cu Chirilă sau ce urmăreşti, de fapt? Altceva nu mai ştii decît că e a doua înfrîngere?", a urlat Şumudică, gesticulînd, spre stupefacţia reporterei, după care tot el a adăugat: "Acum nu mai zici nimic? Te-ai blocat?".

Oficial, Guilherme la Astra
Ioan Niculae, patronul vicecampioanei, a anunţat aseară, după terminarea meciului de la Chiajna, că Astra a rezolvat transferul lui Guilherme. Fundaşul stînga brazilian, rămas liber de contract după despărţirea de Petrolul, a venit în Romania în ianuarie 2012, cînd a fost adus de Reghecampf la Chiajna. În vîrstă de 24 de ani, Guilherme a bifat în sezonul trecut toate minutele în campionat, fiind singurul jucător de cîmp cu această performanţă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sevilla_1986
sevilla_1986  •  26 Iulie 2014, 11:14

Sumi ai stricat frumusete de masina...lasata de Chirila...acuma daca ai valoarea ca antrenor construieste o echipa cit de cit ...si nu de mai plinge ca nu ai una nu ai alta...

rossone.ro
rossone.ro  •  26 Iulie 2014, 09:43

de la Rapid la Dinamo se poate face un club puternic. RapidOlympiaSportuStudent.cOlentinaNationalElectr.RocardinamO=ROSSONERO ......(____) ..(|)(0.0)../ ...|/(___)\/ ...|_/..._|..\__/ ROSSONERO BUCURESTI ROSU-NEGRU INDRACESTI _____ numai ROSSONERO poate fi rival pentru STEAUA crestina _____ dinamo e in faliment rapid la fel echipele nu mai vand trebuie altceva fotbalul in Bucuresti trebuie sa se reinventeze folosind tricouri in dungi orizontale rosu-negru in genul nationalei Germaniei sau Flamengo RioDeJaneiro ROSSONERO BUCHAREST simplu chiar daca suna italieneste e la fel ca in latina - BUKARESTER 1912 a jucat prima in rosu si negru in capitala ROSSONERO BUCURESTI

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close