FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - SPORTUL 2-1

Mai bine fără antrenor! CS Mioveni s-a impus fără Ilie Stan pe bancă

CS Mioveni a bifat cel de-al doilea succes în campionat în meciul cu Sportul
CS Mioveni a bifat cel de-al doilea succes în campionat în meciul cu Sportul

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 00:31

Ilie Stan a plecat de la Mioveni în ziua meciului, dar argeşenii s-au impus în faţa trupei lui Mulţescu într-un final de infarct, în care puteau scăpa printre degete cele 3 puncte.

Rămas fără antrenor după ce Ilie Stan nu s-a mai prezentat la echipă, directorul general Răzvan Tunaru a încropit un prim "11" care a făcut legea în faţa Sportului Studenţesc.

Mioveni a început în jumătatea "studenţilor" şi putea deschide scorul din minutul 4, cînd Popescu a ieşit greşit la centrarea lui Enache, dar Tănasă a reluat modest. Acelaşi Tănasă s-a găsit la capătul unei combinaţii Neaga-Dică şi de această dată nu a mai iertat din poziţie de "unu la unu" cu Popescu. Sportul reacţionează, dar Ferfelea este abonat la ratarea meciului în fiecare etapă (23), în timp ce Enache face din nou tot ce vrea în faţa lui Maxim, centrează, iar Raţiu deviază în propria poartă, păcălindu-l şi pe portar (34).

Repriza secundă s-a desfăşurat după aceleaşi coordonate: argeşenii au continuat atacurile, iar reflexele lui Popescu la şuturile lui Enache şi Tănasă i-au salvat pe alb-negri de o înfrîngere la scor de neprezentare. În 10 oameni după ce gafeurul Raţiu a luat două galbene în 9 minute, "studenţii" au marcat prin Lungu (78) şi puteau reuşi un punct nesperat în prelungiri, cînd Cheţan a reluat slab din poziţie favorabilă.

Tunaru antrenor
Argeşenii au fost conduşi de pe bancă de directorul general Răzvan Tunaru, după ce Ilie Stan nu s-a mai prezentat la echipă. Fostul antrenor al Brăneştiului şi-a dat demisia joi, apoi s-a răzgîndit şi a anunţat că va continua, dar ieri a fost de negăsit. Surse autorizate susţin că Mihai Stoichiţă va fi succesorul lui Stan, tehnicianul aflîndu-se în tribune la meciul de aseară.

"Băieţii au arătat că sînt superprofesionişti şi au reuşit să cîştige şi fără antrenor. Locul ocupat în clasament este nemeritat, din păcate am făcut achiziţiile tîrziu şi asta s-a văzut în debutul sezonului" (Răzvan Tunaru, director general CS Mioveni)

"Suferim şi din punctul de vedere al rezultatelor, şi din cel al jocului. Am avut cîteva ocazii, dar fără precizie în faţa porţii. Avem şi foarte mulţi accidentaţi, asta ne-a costat" (Gigi Mulţescu, antrenor Sportul Studenţesc)

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
circo
circo  •  17 Septembrie 2011, 11:59
Postat de eliza_betin pe 17 Septembrie 2011, 03:30

sportul o echipa tinuta de sandu artificial in A. ce poti sa te astepti.... sunt curios dupa ce vor retrograda din nou anul acesta ce varianta se v-a gasi pentru a fi salvat simian?

M-as astepta sa scrii intai corect romaneste, sa inveti la ce foloseste cratima, si apoi sa iti dai cu parerea pe internet.

eliza_betin
eliza_betin  •  17 Septembrie 2011, 03:30

sportul o echipa tinuta de sandu artificial in A. ce poti sa te astepti.... sunt curios dupa ce vor retrograda din nou anul acesta ce varianta se v-a gasi pentru a fi salvat simian?

dragosql
dragosql  •  17 Septembrie 2011, 01:49

Felicitari Mioveni!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează