FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 3-1

Mai bun e de la Titu! Rednic a renunțat la două achiziții dintre cele mai importante

Rednic i-a oferit lui Feussi mai multe șanse de a se impune în primul
Rednic i-a oferit lui Feussi mai multe șanse de a se impune în primul "11" al lui Dinamo, fără succes însă

Articol de - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 00:00

Feussi și Ghomsi nu mai prind nici lotul de 18. E preferat înaintea lor Laurențiu Corbu, un fundaș adus de la Urban Titu.

Marca nu garantează calitatea! Dinamo află clar asta din experiența transferurilor pe care le-a realizat de cînd a venit Mircea Rednic. Patrice Feussi și Antonio Ghomsi ar fi trebuit să fie fundașii laterali titulari ai "cîinilor". Renumele cu care au fost achiziționați îi recomanda drept oameni importanți.

Feussi, vicecampion în sezonul trecut cu ASA Tîrgu Mureș și unul dintre remarcați în formația ardeleană. Ghomsi, ex-Mechelen, Perugia, Genoa, Salernitana. Nici unul nu mai prinde loc în primii 18! Rednic i-a anunțat cu o zi înaintea Derby-ului că pot merge acasă, nu e nevoie să rămînă în cantonament.

Antrenorul a preferat să-i păstreze pe bancă pe Laurențiu Corbu și pe Andrei Tîrcoveanu. Primul e fundaș lateral, precum Feussi și Ghomsi, și provine de la Urban Titu, o formație din liga a treia!

Tîrcoveanu, internațional de juniori, are 18 ani și poate evolua ca mijlocaș central. Rednic a ajuns să fie dezamăgit de apărătorii africani din cauza prestațiilor slabe ale lor. Feussi a început sezonul ca titular, Ghomsi a fost forțat în primul 11 de cînd a fost semnat. Niciodată nu au justificat așteptările conducerii și mediatizarea afacerilor pe care le-au reprezentat.

3 prezențeare Tîrcoveanu în acest sezon din Liga 1. Corbu nu a apărut în nici o partidă în tricoul "cîinilor", de cînd a fost adus de la Titu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
zecs93
zecs93  •  23 Noiembrie 2015, 17:05

Feussi si Gomsi sunt primii care ne vor parasi iarna asta !!! O sa urmeze o noua remaniere de lot si e f.bine asta, cine joaca ramane, cine nuh, 0utt si la gara !!!

dinamo100
dinamo100  •  23 Noiembrie 2015, 13:24

Cam tarziu si-a dat seama, dar e bine totusi ca accepta ca a gresit cana i-a adus pe Feussi si Ghomsi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează