FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mai pierd un jucător » Dorit în Ştefan cel Mare, Giurgiu ar putea ajunge la Vaslui sau la Astra

La 20 de ani, Giurgiu a fost om de bază în acest sezon pentru Severin, bifînd 14 partide, în opt dintre ele fiind integralist
La 20 de ani, Giurgiu a fost om de bază în acest sezon pentru Severin, bifînd 14 partide, în opt dintre ele fiind integralist

Articol de - Publicat luni, 14 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 13 ianuarie 2013 21:03

Dinamo îl poate rata pe Alexandru Giurgiu pentru că nu poate concura din punct de vedere financiar cu Vaslui şi Astra.

Acest mercato de iarnă este cel mai sărăcăcios din istoria modernă a clubului din Ştefan cel Mare. Dacă în anii precedenţi se cheltuiau sume mari pe jucători, acum nici măcar cei liberi de contract nu mai pot fi ademeniţi să îmbrace tricoul alb-roşu.

Pentru că şi aceştia solicită bani la semnătură, iar în acest moment, "cîinii" nu dispun de resurse financiare, întrucît există restanţe mari către jucători şi diverse firme. Pînă acum, roş-albii au ratat deja doi fotbalişti, Cornel Predescu şi Paul Anton schimbînd macazul spre Pandurii pentru contracte mai consistente!

Alexandru Giurgiu este fundaşul stînga pe care Dinamo se chinuie de o săptămînă să-l convingă să semneze. Apărătorul de 20 de ani şi-a reziliat contractul cu Severinul şi acum face licitaţie cu "cîinii", Vasluiul şi Astra. Roş-albii vor să-i ofere un salariu de 4.000 de euro lunar, în timp ce moldovenii şi giurgiuvenii plusează cu alte 3.000 de euro, plus un bonus de 10.000 de euro la semnătură.

"Jucătorul a reziliat contractul cu Severinul, a renunţat la banii pe care îi mai avea de luat, peste zece mii de euro, pentru a semna imediat cu o echipă. Are mai multe oferte, dar nu s-a hotărît încă dacă să semneze cu Dinamo, mai aşteaptă cîteva zile să vadă care propunere e mai avantajoasă", a explicat agentul fotbalistului, Eutin Bojin.

450.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Giurgiu, conform site-ului specializat transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
calinescu_
calinescu_  •  14 Ianuarie 2013, 20:08

CAMPANIA ASTA FECALIOTA IMPOTRIVA LUI DINAMO DUSA DE SLUGILE LUI DE LA GSP , SE MANIFESTA SI PRIN STERGEREA UNOR COMENTARII ONESTE A SUPORTERILOR DINAMOVISTI .....!!!! DE EX EU AM SCRIS CA DACA GIURGIU E SPERANTZA , ATUNCI BURNEA E GALACTIC .....!!!! SI COMENTARIUL MEU A DISPARUT ....!!!

dinamir
dinamir  •  14 Ianuarie 2013, 17:16
Postat de pol1iasi pe 14 Ianuarie 2013, 11:58

E clara treaba frate...INSOLVENTA scrie pe dinamo...daca Badea nu are sa le dea 5.000 la semnatura, cum sa crezi ca va plati datoriile de 10.000.000 europana pe 31 martie ??? :)

Daca scapa poli(sau cum se ma cheama acum)atunci sa mai scoti capul la comenturi pana atunci....

tatutzu
tatutzu  •  14 Ianuarie 2013, 15:37

Cum poți pierde ceva ce nu e al tău?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează