FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Majearu: "Toja se învârte pe loc şi apoi scapă mingea în aut"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2010 00:00

Fostul mijlocaş al Stelei, Mihail Majearu, spune că mijlocaşii echipelor de top din Liga I nu sunt deloc talentaţi.

Ce mijlocaşi, ce echipe? Creaţia a dispărut. Nu mai vezi un dribling, o pasă ca lumea, iar când face unul câte un stop se duce mingea în gard. Avem numai «Prinţi»! Uitaţi-vă la Steaua!

Toja se învârte pe loc, şi apoi scapă mingea în aut. Szekely a dat şi el un gol şi două centrări şi a devenit idol.Tănase a marcat un gol acum, mai dă unul peste doi ani şi e numărul unu. Bănel e cu munca. E vreunul jucător de Steaua?

Culio a dat două goluri la Roma şi mai aveam un pic şi-l făceam cetăţean de onoare. Nivelul e atât de slab că e greu să îţi dai cu părerea care echipă va lua titlul. La unele meciuri dintre granzi se joacă precum în «C», la un Berceni - Crevedia.

Tinerii n-au loc de străini. Am trimis un copil talentat în probe, dar ăia au vrut să-l ia gratis. Le-am zis: «Trebuie să daţi şi voi ceva, că am muncit cu el, am stat în ploaie şi în ger». N-au dat şi ăla s-a lăsat de fotbal. S-a făcut paznic”, a declarat Mihail Majearu în Evz.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cristian053
cristian053  •  19 Februarie 2010, 16:18

sa fim cinstiti... nu mai avem fotbal. daca noi la un 0-0 cu liverpool am fi considerat ca am facut un rezultat mare... ce rezultat poate fi ala daca ai 0? mi-as dori ca fostii jucatori ai stelei din anii '90 sa ii provoace la un meci de fotbal jucat pe bune pe cei din echipa de azi. sunt convins ca le-ar arata clasa chiar si la varstele lor

 •  19 Februarie 2010, 15:38

Este distanta colosala dintre echipele de club din anii '80 si cele actuale ; Majaru a avut sansa si meritul sa joace intr-o linie de mijloc care a impus mult respect pe marile stadioane ale Europei, alaturi de Boloni, Stoica, Balan, Balint, in singura echipa din Romania care a avut viteza a 5-a in jocul de fotbal. Evident ca pe unul care a jucat la un asemenea nivel il dor ochii cand se uita la fotbalul nostru actual.

 •  19 Februarie 2010, 15:33

mai railor! asta dc ar fi profesionis 100%,ar da randament f mare,e sg jucator din lume kre seamana la stil cu Gica...nu.i merge dreptul si daia mai danseaza....:)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează