FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mănuşi cu lipici la gol » Bălgrădean revine în poarta lui Dinamo

Bălgrădean este monitorizat de echipe din Spania şi Italia pentru un transfer în iarnă
Bălgrădean este monitorizat de echipe din Spania şi Italia pentru un transfer în iarnă

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 17 octombrie 2012 21:13

Bălgrădean îi ia locul lui Naumovski, un portar ce a încasat nouă goluri în cele şapte partide disputate.

După Steaua şi Rapid, Dinamo are cea mai bună apărare în acest sezon, iar Dario Bonetti plănuieşte să scape fără gol primit în "dubla" cu Gloria Bistriţa, de mîine, şi cu Rapid, de luni.

Conform rotaţiei impuse de italian între buturi, acum este rîndul lui Cristian Bălgrădean să poarte mănuşile de titular, mai ales că Naumovski, deşi a parat cîteva şuturi periculoase la Mediaş, a fost unul dintre vinovaţi la ambele goluri ale Gazului. Statistica este înfiorătoare în dreptul macedoneanului: în acest sezon a primit nouă goluri în şapte partide, iar în cele 18 meciuri jucate pentru Dinamo în Liga 1, de cînd a venit în România, a încasat 30 de goluri. Adică aproape două goluri pe meci!

Tras mai mult pe bancă în acest campionat de Bonetti, Bălgrădean a pierdut echipa naţională, dar cifrele îl ajută. Sezonul actual, în Liga 1, a primit două goluri în trei partide, iar per total stă mult mai bine decît Naumovski, fiind bătut de 40 de ori în 43 de meciuri.

15 şuturi a respins Bălgrădean în cele 3 partide jucate în acest sezon, în Liga 1

530243-caseta-naum-balg.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO

Rezervă pentru 8.000 euro
Srgian Luchin nu a bifat nici măcar un minut în partidele echipei naţionale cu Turcia şi cu Olanda, deşi Victor Piţurcă îi promisese că el va fi fundaşul dreapta al "tricolorilor". Fundaşul de 26 de ani va încasa însă 8.000 de euro pentru că a fost convocat la cele două partide. Cumulat şi cu selecţionarea sa cu Andorra şi Estonia, Luchin are asiguraţi 16.000 de euro, conform clauzelor din contract, bani ce vor fi plătiţi de Dinamo.

9 puncte pînă la Steaua
Dinamoviştii îşi fac şi ei calcule pentru acest final de primă parte a campionatului. Aflaţi la zece puncte de liderul Steaua, dar cu un meci mai puţin disputat, roş-albii cred că singura şansă la titlu este să acumuleze maximum de puncte din cele trei meciuri pînă la Derby de România, cu Gloria, Rapid şi Ceahlăul. "Doar aşa mai putem spera la campionat, iar dacă vom reuşi aceste victorii pe linie, poate mai primim şi noi nişte prime", au zis dinamoviştii.

Speranţe de tot felul
Cosmin Matei mai crede în titlu: "Ne concentrăm doar pe meciul cu Bistriţa, nu ne gîndim acum la Rapid. Dacă luăm şase puncte din meciurile cu Gloria şi cu Rapid, reintrăm clar în lupta pentru campionat. Sezonul e încă la început, Steaua nu e campioană!". Mijlocaşul a fost impresionat de atmosfera de pe Naţional Arena: "E ceva fantastic acolo. Vreau un stadion plin cu Rapid, dar va fi foarte greu, prentru că stadionul este destul de mare, iar meciul e în timpul săptămînii".

Issa Ba şi Alvarez, în stand-by
Două dintre absenţele pe termen lung ale "cîinilor", Issa Ba şi Edgar Alvarez, s-au reintegrat în programul roş-albilor, însă Bonetti nu vrea să rişte folosirea lor mîine seară. Cu toate că ambii sînt disponibili pentru meciuri, cei doi implicîndu-se la antrenamente.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (18)
teoio
teoio  •  18 Octombrie 2012, 19:30
Postat de sica2ro200 pe 18 Octombrie 2012, 06:07

e bine......va spun eu de ce revine....doar doar il vede cineva si pleaca la iarna sa mai plateasca si pacalicii astia din datorii nu de alta dar pana la urma ii desfiinteaza

alt clarnevazator.....

xzx
xzx  •  18 Octombrie 2012, 19:18
Postat de tony_montana_scarface pe 18 Octombrie 2012, 08:42

Grasanul asta nu o sa fie niciodata portar, e o cacialma .

la fel cum tu nu intelegi fenomenul numit FOTBAL dar mesteci guma pe net)))) Ia o batista,sterge-ti nasul si lasa tastatura)))))

xzx
xzx  •  18 Octombrie 2012, 19:15
Postat de cpt.ahab pe 18 Octombrie 2012, 09:34

Stai linistit, ca Naumovski o sa apere cu Rapidul. Il mai baga si pe Pufi in seama in meciurile considerate abordabile. Nu i se poate imputa nimic lui Naumovski dupa jocul de la Medias. Si nici nu cred ca Bonetti a facut-o. Astea-s aiureli gesepiste.

Daca Balgradean NU primeste gol cu Bistrita tot el va apara si cu Rapidul.Asa este sistemul de rotatie impus de Bonetti.Cine primeste gol sta o etapa pe banca la meciul urmator.Asa se lucreaza cand ai 2 portari de valoare apropiata.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează