FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

De ce vrea Brandan să plece: "Poate cîştiga în China cam 2 milioane de dolari în 3 ani"

Pablo Brandan
Pablo Brandan

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2012 17:42

Fost jucător în China, Bogdan Mara a vorbit despre oferta clubului Tianjin Teda pentru mijlocaşul stelist Pablo Brandan.

"S-a făcut o ofertă interesantă pentru clubul Steaua. Eu i-am transmis oferta lui Pablo, el o are în mînă. Acum el decide ce va face, pentru el este o ofertă extraordinară. Vorbim cam de 2 milioane de dolari în trei ani. E foarte interesat Pablo, El cîştigă bine, dar la nivelul României.

Pentru Steaua nu pot să vă spun oferta, nu este cît doreşte clubul, dar nici departe. Dacă se ajunge la un numitor comun, e foarte bine pentru el. Are doi copii, trebuie să se gîndească la viitorul lui şi al familiei", a spus Bogdan Mara la GSP TV.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
samertx
samertx  •  22 Ianuarie 2012, 19:06

Plange Brandan, plange ca ai ajuns pe mana lui jiji, hahaha!!

imperator
imperator  •  22 Ianuarie 2012, 18:15
Postat de the_cezar pe 22 Ianuarie 2012, 17:53

sa plece,e viata lui,2 milioane castiga in 11 ani aici

Stai kill oagäre cä ii face Jiji salariu de 350.000 € !

ness29
ness29  •  22 Ianuarie 2012, 18:03

Timisoara - Leaganul fotbalului romanesc, dupa cum afirma Ioan Chirila, a castigat inainte de instaurarea regimului comunist cupe si campionate. De atunci n-a mai castigat Campionatul Romaniei niciodata. I-a fost interzis! Timisoara fotbalistica n-are ce cauta in fotbalul murdar condus de mafia din bucuresti. Un fotbal meschin situat pe locul 55 in lume! Ca sa fie din nou performant trebuie facut curatenie si luat de la 0. Fara M Sandu, D Dragomir si fara DInamo regina coruptiei. Dar aceasta se va ntampla numai cand Dl Basinescu nu va mai fi presedintele Romaniei. Numai atunci justitia va curata inclusiv fotbalul de infractori. Daca in Italia sa putut in Romania de ce nu s-ar putea? Servus!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează