FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mara: "Cu Piţurcă pe bancă, Steaua are şanse mari să ia titlul"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2010 00:00

Fost internaţional, Bogdan Mara laudă numirea lui Piţurcă în staff-ul tehnic al Stelei şi spune că roş-albaştrii vor avea astfel şanse mai mari să cîştige trofeul Ligii I.

"Cam greu să explici eşecul Spaniei cu Elveţia. Probabil că au intrat foarte relaxaţi în teren. Sînt convins că îşi vor reveni şi nu vor mai furniza astfel de surprize. Doar Germania şi Olanda m-au impresionat pînă acum.

Cît despre mine, eu mai am un an contract cu Iraklis Salonic. În principiu, rămîn în Grecia. Elenii sînt supăraţi de startul de la Mondial. Le va fi şi mai greu cu Argentina şi Nigeria.

Steaua va candida la titlu cu Piţurcă pe bancă. Şi venirea lui Andone la Dinamo e de bun augur pentru cîini. Va fi un campionat mai strîns decît precedentul", a declarat Bogdan Mara la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
alpin
alpin  •  17 Iunie 2010, 11:07

Sanse ar putea fi, dar le poate "sustine" Gigi Becali?!? Mai are cu ce?!? In mandatul precedent, Piturca ii cerea imperativ lui Becali sa "rezolve" cu arbitri, cu oficiali, cu adversari daca vrea sa castige titlul!!! Atunci Gigi era pe val. Acum...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează