FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

Marcatorul golului roș-albastru acuză arbitrajul și e foarte trist: "Ce pot să mai zic? Am fost mai buni ca Dinamo"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 22:49

Marian Pleașcă a marcat unicul gol al lui FCSB în meciul pierdut cu Dinamo, scor 1-2, și acuză arbitrajul lui Ovidiu Hațegan, care a dat penalty în minutul 6 al prelungirilor pentru formația lui Cosmin Contra.

"Ce pot să mai zic? Am luat gol în ultimul minut și e foarte trist pentru noi, pentru moralul nostru. Nu pot să comentez arbitrajul, se vede altfel din teren. Nu știu dacă a fost penalty, am impresia că De Amorim a băgat alunecare corectă (n.r. la Romera, la al doilea penalty).

Noi am jucat foarte bine, nu cred Dinamo că a avut multe ocazii. Am fost mai buni ca ei. Scad șansele la titlu, dar noi trebuie să jucăm până în ultima etapă. Sper să câștigăm cele două meciuri rămase", a declarat Pleașcă la Look tv.

Dinamo  a învins-o dramatic pe FCSB, 2-1, iar "câinii" speră din nou la titlu (AICI AI DETALII DESPRE PARTIDĂ)

Final incendiar de sezon! Program + calcule » Dinamo intră în forță în lupta la titlu

Citește și:

Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra
Superliga
Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra" » Acum, oficialii de la Sepsi se contrazic în declarații
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Superliga
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu
Superliga
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu

„Te ridică sau te bagă în pământ” » Horațiu Moldovan a povestit cum a cucerit-o pe Aza Gabriela: „Prima noastră întâlnire a fost la asigurări”

Iubita unui jucător cu 400 de meciuri în Seria A i-a mărturisit Dilettei Leotta: „De asta dormim în camere separate”


Comentarii (6)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  02 Mai 2017, 11:52

cat de habarnist sa fi afirmand ca tu si echipa ati fost mai buni ca dinamo?! pe teren nu a existat decat o singura ECHIPA si o adunatura de imbuibati! politica manageriala a lui negoita este cea corecta

vasileschi
vasileschi  •  02 Mai 2017, 09:43

11 m a fost dat in minutul 93-94 de la margine sau aratat 6 m prelungire , albitru a fluierat sfarsitul in minutul 99 intvalul de la munutul 96 la minutul 99 FCSB a mai avut doua ocazii !!!! unde e problema cu 11 m in ultimul minut ?

andy56
andy56  •  02 Mai 2017, 00:43
Postat de dinamo100 pe 02 Mai 2017, 00:18

GSP deformeaza afirmatiile intr-un mod revoltator! Am vazut in direct interviul cu Pleasca si nici vorba ca acesta sa "acuze arbitrajul", oricat i s-au pus intrebari de scandal. Tipul a fost foarte ponderat si onest in declaratii, nu a incriminat pe nimeni, a spus ca o sa-si dea cu parerea de arbitraj abia dupa ce se va uita la reluari, fiindca din teren el nu a vazut foarte bine. Asta a spus Pleasca! Mai mult, chiar si Reghe a fost foarte echilibrat in declaratiile de dupa meci. Cinste lor, au aratat maturitate si fair-play, spre deosebire de ziaristi care cauta scandalul cu lumanarea! Rusine!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează