FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marcel Popescu vrea să schimbe faţa Stelei: "Vin să fiu numărul 1!"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 aprilie 2011 00:01

Marcel Popescu anunţă că prin sosirea sa în Ghencea faţa echipei se va schimba: "Steaua vrea performanţă, eu vreau performanţă!"

Marcel Popescu este numele rostit de Gigi Becali pentru reclădirea Stelei. Actualul impresar este un nume vechi în fotbalul românesc: acesta a fost preşedintele Craiovei la ultimul event reuşit de olteni, în 1991. Atunci, pe banca Ştiinţei era chiar actualul tehnician al roş-albaştrilor, Sorin Cîrţu. În ultima perioadă Marcel Popescu a reapărut în prim-plan, fiind omul de care se leagă performanţele din ultima perioadă ale celor de la CFR. Jucătorii transferaţi de Popescu la Cluj au adus echipei lui Arpad Paszkany şapte trofe: două titluri, trei Cupe ale României şi două Supercupe.

- Domnule Marcel Popescu, Gigi Becali a anunţat că veţi veni în Ghencea pentru a vă ocupa de transferuri.
- Dacă aşa a spus, înseamnă că Steaua şi Gigi Becali îmi recunosc meritele. Cînd Steaua vorbeşte de tine, atunci nu poţi fi decît măgulit.

- Cînd veţi merge să vorbiţi cu domnul Becali?
- Săptămîna aceasta mă voi întîlni, aşa e politicos. Vom vedea ce vor ei de la mine şi ceea ce eu le pot oferi.

- Veţi fi oficial stelist sau colaborator?
- Să fie clar un lucru: nu merg la Steaua pentru funcţii. Vreau să fiu numărul unu în ceea ce fac, vreau să ajut Steaua cu experienţa mea, să fim eficienţi în ceea ce ne propunem să facem! Steaua e un club care vrea performanţă, pe care l-am respectat întotdeauna.

- Aveţi deja un plan în ceea ce va însemna colaborarea dumnevoastră cu cei din Ghencea?
- Repet, vom discuta. Poate Steaua îl vrea pe Cristiano Ronaldo, iar eu, normal, nu îl pot aduce. Sper ca discuţiile să aibă finalitate pentru că mie îmi place să lucrez cu premianţii!

"Sînt nemulţumit de mine!"

- Jucătorii pe care dumneavoastră i-aţi transferat la CFR au schimbat faţa acestei echipe, aducînd multe trofee în ultima perioadă.
- Nu-mi place să mă laud singur. Sincer, sînt nemulţumit de mine. De ce? I-aş fi vrut pe clujeni în primăvara Champions League! Asta îmi doream, însă nu s-a putut din cauza unor disfuncţionalităţi.

- Acum sînteţi la Braşov alături de Toni Conceicao.
- Da, lucrez foarte bine cu el. Am început treaba în februarie şi sper ca la finalul sezonului Braşovul să cîştige Cupa. Cînd ai performanţe la o echipă mică eşti mult mai respectat. Noi avem un proiect pe şase luni la Braşov şi vrem să-l încununăm cu un trofeu.

- Venirea dumnavoastră în Ghencea înseamnă şi aducerea lui Conceicao la Steaua?
- Nu este obligatoriu acest lucru. Eu mă ocup de jucători, decizia de a numi un antrenor îi aparţine lui Mihai Stoica.

- Sînteţi pregătit pentru o colaborare cu actualul manager stelist?
- Normal că pot lucra cu Mihai Stoica. Şi el caută jucători de calitate în Portugalia, în Spania şi în America de Sud. Important este să găsim cea mai bună soluţie calitate-preţ. În Portugalia sînt mulţi jucători interesanţi pentru România, pe piaţa din Spania e greu de pătruns şi de adus fotbalişti în ţară.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
jabha
jabha  •  28 Aprilie 2011, 10:12
Postat de pralea_patarlagele pe 28 Aprilie 2011, 09:11

cand te gandesti k mititelu nu a vrut colaborarea cu marcel popescu cand conceisao a vrut sa vina la craiova uitete nemernicule de mititel ce esti craiova in b si brasovul in a esti un om care nu se pricepe la fotbal mititicule

cam asa este :)))))))))))))))))))))))))))))) spune-i si lui treaba asta , dar la ureche sa fie !

qzoom
qzoom  •  28 Aprilie 2011, 10:03

Conceicao-"Imi plac orasele montane,nu vreau la tara"

ray51
ray51  •  28 Aprilie 2011, 09:49

Un fel de kkmak sau ghiveci sau amestec de compost cu piatra sfaramata. Nu va iesi nimic. Acolo-s multe de schimbat. Incepand cu Gigi, MM, echipa, stadionul... Dar, daca se mai poate inca ciuguli din averea lui Becali, prost ai fi sa n-o faci!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează