FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Oficialul de la FCU Craiova, în extaz: „Vom fi campioni”

Marcel Pușcaș, președintele lui FCU Craiova, a avut un mesaj după ce Comisia de Recurs a decis rejucarea meciului cu Sepsi, oprit pe 29 ianuarie din cauza scandărilor xenofobe ale unor suporteri olteni prezenți pe stadionul din Sf. Gheorghe
Marcel Pușcaș, președintele lui FCU Craiova, a avut un mesaj după ce Comisia de Recurs a decis rejucarea meciului cu Sepsi, oprit pe 29 ianuarie din cauza scandărilor xenofobe ale unor suporteri olteni prezenți pe stadionul din Sf. Gheorghe

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 10:04 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 12:14

Marcel Pușcaș, președintele lui FCU Craiova, a avut un mesaj după ce Comisia de Recurs a decis rejucarea meciului cu Sepsi, oprit pe 29 ianuarie din cauza scandărilor xenofobe ale unor suporteri olteni prezenți pe stadionul din Sf. Gheorghe.

  • După ce la Comisia de Disciplină s-a decis victoria lui Sepsi cu 3-0,  Comisia de Recurs a hotărât ca meciul să se rejoace din minutul 1, pe 16 martie, de la ora 21:00

Marcel Pușcaș a transmis că FCU Craiova va fi campioană în Liga 1 în termen de 3 ani.

Ilie Dumitrescu a vorbit despre decizia Comisiei de Recurs: „Dacă eram în conducerea lui Sepsi, asta aș fi spus”
SEPSI vs FCU CRAIOVA
Ilie Dumitrescu a vorbit despre decizia Comisiei de Recurs: „Dacă eram în conducerea lui Sepsi, asta aș fi spus”

Marcel Pușcaș: „Vom fi campioni”

„Într-o zi vom fi campioni!”, și-a început Pușcaș mesajul. El a continuat cu povestea perioadei de început la FCU Craiova: „Era în luna ianuarie 2019. Era anul în care n-am promovat în liga a-2-a. Disputam promovarea cu Turris, echipa patronului Dragnea. Eram în ianuarie, în cantonament în Antalya. Am adunat echipa la centrul terenului, înainte de antrenament, să le spun câteva vorbe. 

Printre ele au fost: «Măi băieți avem un retur infernal. Suntem la 7 puncte de primul loc. Nu va fi ușor! Dacă nu vom trage toți la aceeași căruță, nu avem nicio șansă! Dar țineți minte ce vă spun: Această echipă, cu noi sau fără noi (inclusiv cu mine), va ajunge în Liga 1-a». Martori au rămas azi, Napoli, Negru și Mogoșanu. Respect, tuturor! Au trecut 4 ani. 

Azi pot spune, din nou, că această echipă va fi campioană României! Cu noi, sau fără noi! Mai am trei ani până la pensie. I-am zis unui singur om din club că aș vrea să mă văd incă o dată campion. Se numește Gabi Blondu'. Am fost de trei ori cu Steaua, dar Craiova este altceva. 

Este chinul provinciei «complexate». Este provincia nealterată. Este provincia autocenzurată. Este provincia cu probleme și idealuri majore, dar cu bucurii minore. Totul este intempestiv. Reacțiile sunt zbuciumate, de neînțeles deseori”.  

Marcel Pușcaș: „E cazul să nu se mai trăiască din amintiri”

„Opresc la roșu la Universitate și-i văd la stop pe prietenii Țicleanu și Beldeanu. Mă leși? M-am săturat de ei. Au burți, sunt cărunți, sunt bunici. Peluza Sud, tribuna a doua, nu i-au văzut jucând Au trecut 40 de ani. Tramvaiele au aceeași vârstă, poate mai mult. 

Timpul s-a oprit în loc în Craiova. E timpul că acele să se miște. Trecutul a fost mare, impresionant chiar. E cazul să nu se mai trăiască din amintiri. Când tramvaiele vor fi schimbate în Craiova, craiovenii vor avea parte de o nouă poză pe mijloacele de transport. Acea poză va fi cu FCU 1948. Termen de execuție: 3 ani. Nu vreau să- mi prelungesc pensionarea. Nu va fi cazul. Sper!”, a transmis Marcel Pușcaș pe Facebook.

VIDEO. Toate informațiile înainte de Hermannstadt - Sepsi

Citește și:

Sancțiunile propuse de Adrian Mititelu pentru derapajele xenofobe din fotbalul românesc: „Asta i-ar omorî”

Sepsi atacă încă un club din Liga 1: „Ei n-ar trebui să scoată niciun cuvânt! Le-am zis că îi vom evacua dacă nu încetează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
george.br
george.br  •  10 Martie 2023, 16:36
Postat de bridges pe 10 Martie 2023, 11:21

Nu aveti cum, ati batut deja palma cu Becali sa va dati la o parte, o sa ajungeti o clona a Botosaniului

Ai fost acolo, ***? Ai vazut cu ochisorii tai?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george.br
george.br  •  10 Martie 2023, 16:32
Postat de Dansss pe 10 Martie 2023, 14:42

Lasa-i sa viseze, vor fi campioni de toamna, cand se va face zaibarul!!

Tot asa radeati, tu si restul prostilor, cand promovasera in L2 si anuntau ca au ca obiectiv promovarea din primul an in L1. Asadar nu va opriti din ras, dati-i inainte cu spor!!

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  10 Martie 2023, 14:49

Vrabia malai viseaza

Vezi toate comentariile (14)
Comentează