FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Încă o „palmă” de la distanță pentru Marius Șumudică: „Nu faci circul ăsta dacă vrei să vii la Rapid! Peste tot a avut probleme”

Marius Șumudică e criticat de Marcel Răducanu
Marius Șumudică e criticat de Marcel Răducanu

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 14:09 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 14:34

Marcel Răducanu (68 de ani), fost mare jucător al României, stabilit de mult timp în Germania, a comentat evenimentele tensionate petrecute la Rapid, criticându-l pe Marius Șumudică pentru maniera în care s-a poziționat în discuțiile privind numirea noului antrenor al giuleștenilor.

Dacă suporterii Rapidului au avut un favorit cert în disputa din ultimele zile, și anume Șumudică, tehnicianul n-a primit la fel de mult sprijin din partea oamenilor de fotbal din România. Unii dintre aceștia, printre care și Marcel Răducanu, sunt de părere că Șumudică a avut un discurs eronat în ultima săptămână.

Condamnați?! 4 fotbaliști de la Rapid tremură după plecarea lui Mutu
RAPID
Condamnați?! 4 fotbaliști de la Rapid tremură după plecarea lui Mutu

Marcel Răducanu, ferm despre situația lui Șumudică: „Nu faci circul ăsta dacă vrei să vii la Rapid”

„Nu-l cunosc nici ca jucător, nici ca antrenor pentru a spune mai multe, dar părerea mea e că, dacă vrei să vii la un club precum Rapid, nu faci circul făcut de Şumudică

Trebuie să acţionezi cu puţină diplomaţie. El a făcut un circ şi, din ce am văzut, cam aproape peste tot pe unde a fost a avut astfel de probleme. A primit cartonaşe roşii, ba s-a certat cu diferiţi patroni sau oameni din fotbal. 

Nu zic, că poate e antrenor bun. Nu ştiu ce să zic, că nu-l cunosc, nu ştiu cine e, dar atunci când vrei să vii la o echipă, chiar dacă spui că-ţi doreşti să vii atât de mult acolo, trebuie să acţionezi altfel”, a spus Marcel Răducanu, potrivit Orange Sport.

Bergodi a antrenat pe la Sepsi, a avut rezultate bune acolo. În definitiv a fost alegerea patronului şi preşedintelui, care trebuie luată ca atare, acceptată.

- Marcel Răducanu 

Primul șef de galerie al Rapidului îl face praf pe Șumudică: „Făcea ca toate alea când a dat gol Rapidului!”

Duminică seară, Ioan Mihai „Mache” (78 de ani), primul șef de galerie al Rapidului, posta pe contul său de Facebook câteva declarații mai vechi ale lui Marius Șumudică, care spunea la momentul respectiv că nu poate să vină la Rapid în Liga a 2-a, fiindcă ajunsese deja la un alt nivel. 

Vechiul suporter își exprima astfel dezaprobarea față de comportamentul tehnicianului la adresa clubului din Giulești, salutând astfel și alegerea lui Cristiano Bergodi. Toate declarațiile, AICI!

VIDEO Șeful Rapidului din era Copos:„Și peste mine au venit «corsicanii» să-l angajez pe Șumi! Marius nu are clasă”

Citește și alte știri despre Rapid: 

Condamnați?! 4 fotbaliști de la Rapid tremură după plecarea lui Mutu

„Nu erau carafe, s-ar fi încălzit vinul” » Daniel Niculae i-a răspuns lui Marius Șumudică

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează