FOTBAL  »  Superliga  »  

Marco Soares: “Vreau să confirm la Pandurii”

Articol de - Publicat marti, 29 ianuarie 2008 00:00

Marco Soares este un mijlocaş la închidere de naţionalitate portugheză. A fost legitimat la Leiria, însă acolo nu a prea evoluat aşa că are planuri mari la Tîrgu Jiu. Jucătorul vrea să confirme la Târgu Jiu, acolo de unde speră să facă un pas în faţă în carieră.

- Ce te-a determinat să alegi Pandurii?

- Pentru că îmi plac provocările, iar Pandurii este o încercare pentru mine. Am ştiut foarte puţin despre echipă, după ce am fost contactat am intrat pe internet şi am citit câteva ceva despre echipă.

- De ce ai jucat puţin la Leiria?

- Nu mi s-au oferit prea multe oportunităţi. M-am antrenat, am jucat atunci când mi s-a cerut, dar nu am avut continuitate în meciuri. Eu vreau să joc, dar acolo antrenorul nu m-a prea băgat la joc. Acum sunt la Pandurii şi vreau să dau totul. Echipa are jucători buni, de valoare, aşa că putem răsturna rezultatele mai puţin bune, dar nu mai prin muncă putem reuşi. Dacă toţi mergem pe acelaşi drum, atunci ne va fi bine li vom avea rezultate.

- Cum decurge acomodarea ta la echipă?

- Cu timpul va fi tot mai bine. Trebuie să ne adaptăm toţi, iar din ce am văzut pînă acum nu o să fie vreo problemă.

- Te vei acomoda la clima din România?

- Este încă o luptă pe care trebuie să o înving. Vom vedea.

- Ce ştii despre fotbalul românesc?

- L-am admirat pe Hagi, este un jucător emblematic pentru fotbalul românesc. Ştiu că la CFR Cluj joacă şi jucători portughezi, de aceea am şi urmărit când am avut ocazia fotbalul din România. Oricum, jucătorii portughezi sunt apreciaţi în România.

- Ce spui despre situaţia echipei?

- Nu ştiu ce s-a întâmplat în tur, Pandurii nu trebuia să ajungă pe această poziţie pentru că sînt în lot jucători români foarte buni. Sper că întăririle din această iarnă să fie utile, să muncim şi să ne salvăm.

- E grea lupta pentru titularizare?

- Toţi trebuie să muncim să prindem primul 11, iar concurenţa nu poate decît să fie decât benefică pentru toată lumea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează