FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marea epurare » La Rapid se pregăteşte revenirea cuplului "Vamă" - Şumudică

Şumudică a mai antrenat-o în acest sezon pe FC Vaslui.
Şumudică a mai antrenat-o în acest sezon pe FC Vaslui.

Articol de - Publicat luni, 05 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 04 noiembrie 2012 21:06

Schimbarea acţionariatului va aduce cu ea modificări la toate nivelurile.

George Copos e din ce în ce mai aproape să se despartă de Rapid, după aproape 20 de ani petrecuţi în fruntea clubului din Giuleşti. În aceste zile, Virgil Dumitru, vicepreşedintele CA, aleargă după noi investitori, dorindu-se o variantă de conducere cu mai mulţi acţionari.

Numele cele mai vehiculate sînt: Dan Faţi, Nelu Matei, Radu Mirea, Dan Ostahie, plus Dumitru. Totuşi, aceştia au pus şi unele condiţii, în special să plece toţi oamenii aduşi în Grant de Copos. Astfel, Ion Taban, preşedintele CA, şi Maria Dincă, directorul economic, amîndoi apropiaţi ai actualului patron, sînt ca şi plecaţi din Giuleşti, urmînd să fie aduşi alţi manageri, la recomandarea viitorilor acţionari. De asemenea, Constantin Zotta, preşedintele executiv, are şi el bagajele făcute. În locul acestuia se doreşte revenirea lui Dinu Gheorghe, actualul conducător al Astrei Giurgiu, adversara alb-vişiniilor din această seară.

Schimbări vor fi şi pe banca tehnică, Marius Şumudică e soluţia la care s-au gîndit cei 5 oameni de afaceri. Fostul atacant al Rapidului e pe placul fanilor şi a mai lucrat în trecut cu Dinu "Vamă", chiar în Giuleşti, în sezonul 2010-2011. Şumi e foarte sigur că va antrena din nou echipa pe care o iubeşte, dovadă fiind şi comunicatul pe care i l-a adresat lui Zotta, cînd l-a ameninţat că-i va face viaţa un calvar dacă-l va mai prinde în Grant: "Dacă balanţa se va înclina în favoarea aşteptărilor, fă-ţi o favoare şi lasă Rapidul rapidiştilor! Nu d-alta, dar ne trăim peste jumătate din viaţă la serviciu şi ar fi neplăcut să-ţi petreci acest timp într-un mediu ostil".

15 milioane de euro e suma cu care Copos a împrumutat Rapidul din 1993 şi pînă acum. Omul de afaceri va primi în schimbul creanţei mai mulţi jucători

15 tentative de a-şi ceda acţiunile de la Rapid a avut Copos în cei 19 ani şi jumătate. Printre cei cu care a negociat s-au numărat Adrian Porumboiu, Fathi Taher, Lutz Stache, Dan Ostahie şi Jean Valvis

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Boicotul continuă
După ce la meciul din Cupa României, cu Delta Tulcea (4-1), rapidiştii au avut doar aproximativ 500 de spectatori, veniţi în special ca să critice actuala conducere, alb-vişiniii se pregătesc de încă o asistenţă modestă. Pînă aseară se vînduseră doar aproximativ 300 de tichete pentru meciul de diseară, cu Astra Giurgiu, programat la ora 21:30. Casele de bilete sînt deschise şi azi, de la ora 9:00 şi pînă la fluierul de start al partidei. Preţurile sînt: 10 lei - peluză, 15 lei - tribuna a II-a şi 20 lei - tribuna I.

Inbox
- Ştefan Grigorie şi Nicolae Grigore au strîns în acest sezon cîte trei cartonaşe galbene şi, dacă vor fi avertizaţi diseară, vor fi suspendaţi pentru meciul cu U Cluj, din etapa viitoare.
- Imediat după meciul cu Astra, Vladimir Bozovici va pleca la echipa naţională a Muntenegrului pentru întîlnirea cu San Marino, programată pe 14 noiembrie.
- Pavel Codrea şi Milos Pavlovici sînt suspendaţi pentru întîlnirea din această seară. Un alt absent e Marius Constantin, accidentat, care va reveni pe gazon în 2013.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
ninozo
ninozo  •  05 Noiembrie 2012, 13:41

Incep sa cred ca in sfarsit vine cineva la club pe placul nostru :) Bine zicea Sumi, e nevoie de o bomba sa faca curatenie...

stefan888
stefan888  •  05 Noiembrie 2012, 12:57

hai ca am ras cu lacrimi , au pus conditile ca sa plece x si y , pai din moment ce cumpara pachetul majoritar de la cofetar , cred ca au tot dreptul sa-i deie afara chiar ei ... si sa o faca in cele mai urate metode .....mai ales pt cancerul taban

gabonne1982
gabonne1982  •  05 Noiembrie 2012, 12:40

avem in curtea noastra cativa jucatori tineri pe care nimeni nu-i baga-n seama.Cu acest "cimitir de elefanti" actual,nu se poate merge mai departe indiferent de cine intra in structura actionariatului.Virgil Dumitru,cat si cei care vor veni alaturi de el,sa fie foarte atenti sa nu repete greselile lui Copos,de-a plati salarii uriase unor jucatori rutinati si care nu mai arata nimic.Sa-si ia Copos intreaga echipa cu el in contul acelor 15 mil si sa inceapa o noua era la Rapid.Pur si simplu ne-am saturat.Personal,din actualaul lot n-as opri decat pe Bozo,N.Grigore,Pecanha,Teixeira si Pancu (eventual si ca antrenor secund)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează