FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Marea împăcare » După un scandal monstruos în ultimele luni, Borcea şi Negoiţă au făcut pace. Ar putea urma surpriza!

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 februarie 2013 22:56

Mai mult, dacă scapă curat din Dosarul Transferurilor, primul ar putea investi din nou la Dinamo


După luni întregi de chin, de scandaluri şi de acuze, la Dinamo tinde să se rezolve situaţia financiară şi s-a ajuns la un acord între Ionuţ Negoiţă, 39 de ani, şi Cristi Borcea, 43 de ani. Da, s-au împăcat tocmai oamenii ce s-au contrat în termeni foarte duri, ajungînd să se ameninţe cu tribunalul şi cu procese. În ultimele zile, au existat mai multe întrevederi între actualii acţionari ai roş-albilor, la care a participat şi Borcea, iar discuţiile au produs şi un tratat de pace.

"Da, m-am împăcat cu Ionuţ" a fost confirmarea scurtă a lui Borcea, care a evitat să mai discute pe seama subiectului împărţirii acţiunilor de la Dinamo. Totodată, surse din anturajul celor doi oameni de afaceri afirmă că Borcea ar putea reveni şi ca investitor în Ştefan cel Mare, culmea!, alături de Negoiţă, dacă scapă curat de Dosarul Transferurilor, un nou termen în această speţă fiind programat marţi, 5 martie.

"S-a discutat şi ideea ca Negoiţă să fie majoritar, iar Borcea să preia acţiunile lui Badea, însă totul depinde de ce s-a va hotărî la tribunal în acel dosar. Pe Borcea nu-l interesează nimic altceva mai mult acum decît acea chestiune", au precizat mai multe surse pentru Gazetă.


Ce cuvinte grele şi-au aruncat cei doi
"Ai băgat Dinamo în budă! Ţi-ai luat banul şi-ai fugit, ca laşii. Eşti istorie, gata! Şi mai dai şi informaţii lui Gigi Becali şi rivalei de moarte, de-au ajuns jucători acolo"
"Eşti subţire la mansardă, o trompetă penibilă care minte cum respiră"
Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo

"Să-ţi pui pamperşii ca să nu faci pe tine! Eşti un papagal, un infractor, un complexat"
"Negoiţă e un pitic complexat, îşi pune tocuri de 10 centimetri să fie la nivelul mesei. Un Goofy din desene animate, un papagal, un avorton, un fătălău. Cînd eu făceam performanţe la Dinamo, el începea să studieze cum să escrocheze statul!"
Cristi Borcea, fost acţionar Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
tomagh
tomagh  •  01 Martie 2013, 21:09

Eu mă gândes că, până în vară nu se mai poate spera mare lucru. Ar putea fi folosită această perioadă pentru următoarele acțiuni: - consolidarea acționariatului și punerea bazelor unui management sănătos în care să se stabilească clar cine conduce clubul și mai ales cu ce bani(că e Mister Rin sau Borcea, dacă vor să facă treabă mi-e indiferent); - stabilirea bugetului anual și în funcție de bani, obiectivele(chestia cu campionatul și cupa, dar cu buget de retrogradată, e praf în ochi) -formarea unui lot în concordanță cu bugetul alocat -constituirea unei formule de dialog conducere-tribună-media Sunt doar câteva păreri...

adimutu14
adimutu14  •  01 Martie 2013, 17:25

Ar fi potrivit ca numai ei 2 sa ramana actionari la Dinamo, dar la cat de bine se inteleg nu poate iesi ceva bun din asta...

bad75
bad75  •  01 Martie 2013, 17:16
Postat de corbu_99 pe 01 Martie 2013, 16:04

Pe domnul Borcea imi doresc sa il mai vad doar intr-un singur loc...bineinteles impreuna cu tot neamul mafiot becali...La puscarie cu voi domnilor..acolo va este locul...ati excrocat fotbalul romanesc atatia ani...

A escrocat clubul Dinamo prietene in primul rand.Dinamo trece prin situatia actuala din cauza lui Borcea si a fratilor Becali. Cel mai mult rau l-a facut Borcea atunci cand a lasat Dinamo in situatia actuala si i-a facut pe plac oierului, cedindui 3 jucatori ciobanului si anume Parvulescu,Chiriches si Chirpciu. Ce nu stiu multi suporteri ai lui Dinamo este ca acesti jucatori semnasera un precontract cu Dinamo inainte sa se inteleaga finu cu nasu. Borcea e o mizerie,ce crede ca acum dupa ce i-a dat jucatori oierului sa isi bata joc ciobanul de suporterii lui Dinamo,poate sa vina acum la club si noi sa-l primim ca pe un salvator al clubului Dinamo? Borcea iesti un tradator nenorocit.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează