FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mărgăritescu laudă noua ţintă a Stelei: "Lopes ştie jocul!"

Diego Lopes
Diego Lopes

Articol de - Publicat duminica, 07 februarie 2010 00:00

Diego Lopes a prins la Terek Groznîi tripleta românească Petre-Pancu-Mărgăritescu şi primeşte complimente din partea ultimului.

Închizătorul de la Dinamo crede că Steaua ar face bine să-l cumpere pe fundaşul central brazilian aflat acum sub contract cu Cordoba. "China" a explicat ce impresie i-a lăsat Lopes în 2008, anul în care a fost coleg cu el în Rusia: "E foarte înalt şi extrem de puternic, redutabil în duelurile fizice. În plus, îmi amintesc că Lopes e un stîngaci care ştie bine jocul. E tehnic pentru un apărător şi destul de experimentat".

Mărgăritescu a oferit veştile bune legate de fundaşul brazilian. Cea proastă o dă agentul fotbalistului: "Steaua e interesată de Diego, însă Cordoba nu-l lasă să plece gratis, cere între 200.000 şi 300.000 de euro. Şi, cum spaniolii îl mai au sub contract pînă în luna iunie a acestui an, românii l-ar putea lua fără să plătească abia pentru campionatul viitor". Steaua nu a plătit vreo sumă de transfer, pînă acum, pentru nici unul dintre fotbaliştii pe care i-a achiziţionat în iarna asta.

"Lopes nu prea a prins echipa la Groznîi fiindcă nu era printre favoriţii antrenorului"
Andrei Mărgăritescu, mijlocaş Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  07 Februarie 2010, 11:15

Deviza armatei romane: forta, profesionalism, respect ! Asta i-ar trebui si Stelei + viteza ! :) Din Liga I ii are pe 2 care sunt foarte buni alergatori: Surdu si Nicolita. Ar mai fi Helder, Bozovic ( cand se lasa de bautura ) si Bourceanu. Profesionalism si respect le impune Becali. Forta: 2 fundasi centrali de 1,90-1,95 m. Si ar mai putea sa il aduca si pe Gaman in aparare, caci daca sunt seriosi asta va fi viitorul Romaniei in defensiva: Gaman-Iacob. E needucat, dar il educa

 •  07 Februarie 2010, 02:18

Este vai de capul lui jucatorul asta si steaua insista sa-l cumpere

 •  07 Februarie 2010, 02:15

Aia din Cordoba (fie vorba intre noi ,ce mare echipa mai e si asta ?) vor sa scape de el ,iar Margaritescu asta il vede mare fotbalist...si apoi ce incredere sa ai in ceea ce spune un fotbalist mediocru precum "China" ,care a auzit expresia "valoare" doar prin manele ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează