FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mărgăritescu s-a operat! «Chinul lui "China"»

Andrei Margaristescu, Margaritescu, Dinamo
Andrei Margaristescu, Margaritescu, Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 17 februarie 2010 00:00

Mărgăritescu a suferit o intervenţie chirurgicală complicată şi a stat o noapte în spital. Totul pentru a juca în derby-ul cu Steaua

Andrei Mărgăritescu face orice sacrificiu pentru a fi pe gazon în Derby de România, pe 17 martie. Accidentat la degetul mic de la piciorul drept în amicalul cu Coreea de Nord (2-1), "China" a fost nevoit să îndure o operaţie destul de dificilă. Iniţial, doctorii i-au spus că va sta 6 săptămîni pe tuşă, iar acum i-au dat speranţe că va lipsi doar o lună.

Luni, a fost la spitalul Colentina. "Doamna doctor Marinescu m-a tratat regeşte, la fel ca pe toţi pacienţii ei! Mi-a fost introdusă o broşă, pe sub unghie, în măduva degetului. Mi s-a transmis că nu voi mai avea probleme pentru că se va suda bine şi nu există riscul unei recidive", a explicat mijlocaşul de 30 de ani.
Ca să i se cureţe zona afectată, lui Andrei i-a fost administrată o doză de anestezie ceva mai mare şi a trebuit să-şi petreacă noaptea în spital. "A trebuit să stau pe perfuzii, dar totul a decurs bine. Îmi doresc din tot sufletul să revin cît mai repede pe gazon", a adăugat Andrei.

"Sper ca organismul să mă ajute şi să pot intra măcar cîteva minute contra Stelei, meci pe care orice dinamovist adevărat vrea să-l joace"
Andrei Mărgăritescu, mijlocaş Dinamo

"Doctorul are mereu grijă de noi cînd ne accidentăm, iar această bicicletă mă va ajuta să nu rămîn în urmă cu pregătirea"
Andrei Mărgăritescu, mijlocaş Dinamo

Cadou de la doctor
După intervenţia chirurgicală, Mărgăritescu nu are voie să calce în piciorul drept timp de două zile. Pentru a nu-şi pierde tonusul muscular, Andrei a dorit să-şi achiziţioneze o bicicletă medicinală, însă doctorul echipei, Liviu Bătineanu, i-a făcut cadou una pentru a se putea pregăti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  17 Februarie 2010, 14:29

Sunteti penibili.S-a operat pentru ca trebuia sa se opereze.Idioti care fac stiri bomba din orce *-**

 •  17 Februarie 2010, 11:28

mare ghınıon chına dar sper sa revıı cat maı repede sı sa ne facı ıar ferıcıtı prın determınarea sı evolutııle tale. Sanatate multa sı ınasanatosıre grabnıca...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  17 Februarie 2010, 11:24

Ii doresc insanatosire grabnica. Niciun om zdravan la cap nu ar dori raul nimanui chiar daca e adversar. Si, ca sa fac o gluma, il prefer pe el in teren cu Steaua decat pe altii care ar putea sa ne puna ceva probleme.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează