FOTBAL  »  Superliga  »  CS SEVERIN - CHIAJNA 0-1

Marian Bondrea neagă cearta violentă cu jucătorul său: "Aşa rău am ajuns, să mă bată Olah?!" :)

Articol de - Publicat marti, 07 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 august 2012 00:07

Antrenorul Marian Bondrea glumeşte pe seama incidentului cu jucătorul său şi pune tunurile pe arbitrul Unimatan


- Ce-aţi avut cu Olah, domnule Bondrea, de l-aţi bătut după eşecul cu Chiajna?
- Păi, nu l-am lovit doar eu pe el, am citit că m-a umplut şi el de sînge! Hai să fim serioşi, aşa rău am ajuns, să mă bată Olah sau oricare alt fotbalist de-ai mei?! Cînd se va întîmpla asta mă voi lăsa de meserie!

Citeşte şi: Fight Club » Olah a fost luat la bătaie de Bondrea pentru că a ratat un penalty cu Chiajna

- Sursele Gazetei ne-au confirmat că la vestiare aţi avut un conflict şi cu Zuluf...
- Bine, să spunem că e ca voi. Atunci de ce nici eu, nici Olah, nici Zuluf nu avem nici un semn, nici o vînătaie?! Sigur că am fost supărat pe Olah că a ratat penalty-ul ăla la 0-0, dar nici vorbă de un asemenea scandal. Mai supărat sînt însă pe arbitru, nici nu ştiu cum îl cheamă...

- Paul Unimatan...
- Da, ne-a curăţat, efectiv! Sigur, ne-a dat acel 11 metri, însă nu i-a arătat şi al doilea "galben" lui Paraschiv, cum era firesc. Adversarii ar fi rămas în 10 din minutul 29, altul era meciul, altul rezultatul. Pe final am mai avut un penalty, la Zuluf, da' domnu' arbitru s-a făcut că nu vede. Asta e, sîntem echipă mică, trebuie să depăşim mult mai multe obstacole pentru a ne salva.

"Şi dacă mai dai unuia cîte o palmă aşa, părinţeşte, e o crimă?! Nu a fost cazul acum, vorbesc în general..."
Marian Bondrea, antrenor CS Severin

Citește și:

Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
Nationala
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”
Superliga
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (5)
vladutz13
vladutz13  •  07 August 2012, 09:37
Postat de flo_ax pe 07 August 2012, 03:15

in anul 2012 cand orice coaja de telefon are o camera de cativa megapixeli, nu credeti ca facea cineva o poza ceva, pe care s-o vanda gazetei asteia disperata dupa scandal si monden? Ca si dumele alea cu sursele ca Mourinho a batut pe cineva in plin aeroport, dar nicio imagine nimic...

Cati fotbalisti au telefonul cu ei pe teren? :), s-a petrecut pe culoarul spre vestiar. Nu, nu cred ca ar fi filmat cineva asa ceva..... si la echipele astea mici, nu exista reteaua de informatori formata ca la cluburile mari.

pophki
pophki  •  07 August 2012, 08:47

cancan sau nu...dar se lucreaza inca cu mentalitate VECHE,tipete,racnete,injuraturi,imbrinceli s.a.m.d.....bine si unii jucatori fara caracter si multe gesturi ne sportive....in fond INTERESELE sunt f mari...BANU!...si exemple sunt f multe,pe care le stie lumea...

ciocaneanu
ciocaneanu  •  07 August 2012, 06:04

Mare antrenor si "dascal" Bondrea asta daca din metodele lui de antrenament fac parte si scatoalcele. Pedagogii crescuti cu biciul pe vremea comunistilor, care nu au evoluat in ultimii 20 de ani si care nu au reusit pasul in societatea de azi, ar trebui sa-si caute alte slujbe. Multi dintre tinerii dotati peste medie reactioneaza la metodele comuniste refuzind orice colaborare, izolindu-se. Rezultatul e ca se pierd potentiale care ar putea fi utile societatii, un lux pe care nici-o natiune nu si-l poate permite. Indiferent de domeniu, copii sint viitorul si trebuiesc tratati in consecinta!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează