FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - POLI TIMIŞOARA 0-0

Marian Iancu: "Am fost furaţi grosolan! Nu e loc pentru mine în fotbal"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, se arată dezamăgit de prestaţiile avute de arbitri împotriva echipei sale în acest retur şi mărturiseşte că intenţionează să se retragă din structurile de conducere ale clubului din sezonul viitor.

"Ce rost mai are fotbalul românesc atunci cînd vedem asemenea lucruri? Am pierdut o mulţime de puncte din cauza arbitrilor, dar ce putem să mai aşteptăm acum? 7 meciuri din 17 am fost furaţi grosolan! La ce să mă aştept la Igna? Maximul la care sînt lăsat să sper e finala Cupei României şi locul 2 sau 3. Nu e loc pentru mine în fotbal, de aceea am încercat să mă retrag. Nu e loc pentru mine aici.

E greu să fii moral într-o lume ca asta. Mă mir că ne lasă să ajungem şi pînă acolo unde am făcut-o. Ne-au lipsit 11 titulari contra Pandurilor, dar am venit la Tîrgu Jiu să jucăm. Aş fi vrut să retrogradeze Craiova, nu Pandurii, însă nu ne-am dat la o parte şi am jucat să cîştigăm", a spus Iancu la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (98)
lucian1674
lucian1674  •  19 Mai 2010, 18:53

Un singur comentariu: Iancu NU baga bani in fotbal. Are sau mai exact inca mai are o relatie buna cu consiliul judetean. Municipalitatea e cu banii. Eu cred ca motivul pt care Iancu a devenit atat de vocal in ultimul an , este ca municipalitatea nu mai e dispusa sa piarda bani fara sa vada rezultate. Iar omul isi cauta motive pt care, vezi doamne , nu castiga campionatul.

americanul65
americanul65  •  18 Mai 2010, 20:07

O ce bine!

deaduralex
deaduralex  •  18 Mai 2010, 18:49
Postat de sundancekid pe 18 Mai 2010, 12:46

In primul rind nu te mai ascunde dupa avatarul Craiovei pentru ca de fapt esti Albu Sibiu ..adica un p..orc sovin si iredentist !! In al doilea rind m-am referit la rock in general...nu la progessive rock sau metal, etc... Si Da..am dreptate Iron Maiden sunt din categoria de mijloc...Nu intra in primele 30 !!!

Nu-ți ajunge cât aberezi pe teme de fotbal și regiuni istorice, acum treci și la muzică? Rezumă-te la Guță și Salam, lasă-i în pace pe Iron Maiden, AC/DC și restul, că nu înțelegi nimic din muzica lor.

Vezi toate comentariile (98)
Comentează