FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Marian Iancu: "Am jucat cu echipe puternice, nu cu anonimi pe care să-i batem cu 6-0" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 16 februarie 2009 00:00

În ciuda înfrîngerilor suferite în cantonamentul din Spania, Marian Iancu se declară mulţumit de prestaţia Politehnicii în partidele de verificare şi spune că bănăţenii vor avea o evoluţie peste aşteptări în partea a doua a campionatului.

"Am făcut o pregătire foarte bună, ne-am antrenat printre cele mai importante echipe din Europa. E altceva să alergi cot la cot cu mari jucători ai lumii. Chiar dacă a fost mai costisitor, cantonamentul din sudul Spaniei a meritat investiţia.

Jucătorii au răspuns exigenţelor staffului tehnic, s-au comportat profesionist şi sînt foarte mulţumit de ei. Am avut în faţă adversari de calibru, nu anonimi pe care să-i învingem cu 6-0" a spus Iancu pentru gsp.ro.

Finanţatorul Politehnicii s-a referit şi la aşteptările pe care gruparea de pe Bega le are de la Returul campionatului:

"Ne-am pregătit bine, jucătorii nou-veniţi s-au adaptat perfect. Am îmbinat excelent calităţile tinerilor cu experienţa celor care se află în lot de foarte mult timp. Din punctul de vedere al exprimării, cred că vom fi peste ce am arătat în tur".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  16 Februarie 2009, 15:09

Poli a jucat cel mai tare meci cu rezervele.Iancu din nou vorbeste prea mult nu-si poate dezbraca haina de mitic.Chiar daca ar fi jucat cele mai tari meciuri si ar fi obtinut rezultate de exceptie un eventual titlul de campioana a amicalurilor de iarna dat pe goarna nu reprezinta nimic. Poli trebuie pregatita fizic si psihic sa joace la victorie pe stilul Uhrin. Treaba lui Iancu e sa plateasca jucatorii , sa taca si sa aduca inapoi cele 6 puncte pe care tot el le-a pierdut. Bafta lui Balint!

 •  16 Februarie 2009, 14:42

un hidos nenorocit care are impresia ca se pricepe la fotbal.mai bine s-ar apuca de bucatarie fiinda am impresia ca i se bucara bruma de creier care o are cind aude de mincare

 •  16 Februarie 2009, 13:48

timisoara a pierdut meciuri cu echipe ca Brondby(nu cea mai puternica din europa) si sustine ca echipa joaca ca o campioana.o campioana a provinciei sau a diviziei X unde se afla de fapt adevarata Poli?Sa nu mai zic ca timisoara si craiova,marile rivale din provincie,n-au batut Dinamo de...nici ei nu mai stiu de cand.Fara Uhrin n-aveti nici o sansa

Vezi toate comentariile (12)
Comentează