FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRA A FOST DEMIS DE LA POLI TIMIŞOARA

Marian Iancu: "Contra nu poate să-mi dea replica pe banii mei! Gata, viitorul nu era bun cu el! "

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2010 00:00

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, explică motivele despărţirii de Cosmin Contra şi spune că în acest moment opţiunea sa principală este pentru cehul Dusan Uhrin.

"Opţiunea mea este Dusan Uhrin. Cosmin Contra trebuie să-şi ceară scuze public pentru ceea ce a spus ieri! Am vorbit despre nevoia lui de şcoală, nu l-am jignit ieri, am cerut ceva normal. Eu l-am pus, eu am riscat, deci am avut încredere în el. Viitorul nu e bun, e în contradicţiile cu ce am vrut noi. Nu poate să-mi dea mie public replică pe banii mei, nu e prima oară cînd face asta.

Îi ia în braţe pe jucătorii, e problema lui, eu nu am adus atingere onorabilităţii lui. Eram nemulţumit, la fel ca orice suporter. N-am pus probleme nimănui, sîntem sub media de două puncte pe meci, s-au ratat şi obiective, cum ar fi Cupa României", a spus Marian Iancu la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
meka
meka  •  06 Decembrie 2010, 12:39

Cred ca Becali e invidios pe Iancu acuma... ia cam luat fata pe la TV in ultima perioada :)))

argus112
argus112  •  06 Decembrie 2010, 12:06
Postat de dinamo_ct pe 05 Decembrie 2010, 19:08

Asta cu palmaresul e japca frate, chiar nu intelegi? Daca imi fac eu o echipa si o numesc Fulgerul Poplaca, apoi o mut in Bucuresti si ii schimb numele in Steaua pot sa cer palmaresul Stelei? Chiar nu va dati seama ce face hotul asta? Si timisorenii pun botul...

@dinamo_ct..sunt trei variante:-eşti prost informat,-eşti prost de-a binelea, sau pur şi simplu faci pe prostul cu bună ştiinţă. Intră pe site-ul lui Poli la secţiunea palmares şi vezi acolo ce spune hotărârea judecătorească şi după aceea să vorbeşti în cunoştinţă de cauză,şi nu după folclorul inventat cu răutate de către unii ca tine care î-şi dau cu părerea despre lucuri de care habar nu au.

asdc
asdc  •  06 Decembrie 2010, 11:47

corect

Vezi toate comentariile (27)
Comentează