FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marian Rada are încredere în patronul Rapidului: "Copos rămîne alături de noi!"

Rada are misiunea de a păstra Rapidul în Liga 1. După 19 etape, giuleștenii sînt pe 9, la 8 puncte de locurile retrogradabile
Rada are misiunea de a păstra Rapidul în Liga 1. După 19 etape, giuleștenii sînt pe 9, la 8 puncte de locurile retrogradabile

Articol de - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 22 ianuarie 2013 20:43

Rada a discutat cu finanţatorul din Grant şi e convins că acesta nu va lăsa niciodată clubul să moară.

Rapidiştii au plecat ieri pentru următoarele 20 de zile în cantonament. Cartierul general a fost stabilit la Marbella, acolo unde vor juca şapte meciuri de pregătire, toate transmise de Look TV.

Cu operaţiunea de insolvenţă deschisă, Marian Rada a dezvăluit că a avut o discuţie cu George Copos despre viitorul echipei: "Eu am mai discutat cu dînsul şi mi-a transmis să ne întoarcem din Spania cu bateriile încărcate, cu entuziam pentru că altfel nu vom putea trece peste această perioadă. Sînt sigur că numai împreună cu dînsul vom putea reuşi la Rapid! Patronul va rămîne alături de noi, chiar dacă acum îi e greu".

Rada a detaliat: "Vorbeşte şi el la supărare, are multe probleme pe cap. Sînt sigur că în sinea lui nu regretă nici o clipă că a investit aici şi că şi-a legat numele de Rapid! Dacă nu era această echipă, nu mai era George Copos pe care îl ştie toată lumea azi".

" Bozovici era unul dintre favoriţii mei atunci cînd îi stătea mintea la fotbal şi la Rapid. Acum e altceva în capul lui, nici el nu ştie exact ce vrea" (Marian Rada, antrenor Rapid)

Lotul care a plecat în Spania
Portari: Pecanha, Drăghia, Mişa
Fundaşi: I. Voicu, Ad. Grigore, Oct. Abrudan, Mardare, Dăescu, Oros, C. Păun, Wallace, N. Vasile
Mijlocaşi: M. Roman, Grigorie, N. Grigore, Al. Coman, M. Stoica, Fl. Călin, A. Matei
Atacanţi: Herea, Al. Ioniţă I, Pancu, Ciolacu, Martin

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
birjovanu
birjovanu  •  23 Ianuarie 2013, 19:57

dar pe E Dica nu la luat,ieri era la Rapid,azi nu mai e in lot,cine a trimis lotul asta care pleaca in Spania?de ce nu se uita Copos acum la Cupa Africi,sunt tineri care nu costa mult si ar putea veni in Giulesti,ar face afacere si Rapid ar merge bine peste doi ani.FRZ RAPID

spivak
spivak  •  23 Ianuarie 2013, 10:45

A vorbit şi nea Marean. Îi pasă lui Utecilă de el cum îi pasă de peria pentru closet.

major
major  •  23 Ianuarie 2013, 10:14

să-i spuna cineva acestui borât că "alături" mai înseamnă şi "pe lângă"!dar...deh!respir,deci...nu cuget!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează