FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Marinescu: "Inter şi Steaua îl deţin în coproprietate pe Răduţ"

Articol de - Publicat sambata, 19 iunie 2010 00:00

Noua achiziţie a Stelei, Mihai Răduţ, nu aparţine în totalitate clubului din Ghencea. Şefii grupării piteştene spun că beneficiază de un procent dintr-un transfer ulterior al jucătorului.

„Suma de transfer nu este de un milion de euro, ci mai mică. În schimb, sîntem copropietari cu Steaua în privinţa jucătorului şi, în cazul unui transfer în străinătate al lui Răduţ, clubul nostru va primi un procent. Sumele acestui transfer şi ale procentului sunt confidenţiale”, a declarat Emanuel Marinescu, preşedintele lui Inter Curtea de Argeş.

Mă bucur pentru Răduţ că a ajuns la Steaua. Este o satisfacţie penrtu clubul nostru că a dat loturilor naţionale doi jucători tineri.

Răduţ are reale perspective şi calităţi de a ajunge în fotbalul mare din Europa şi trebuie să confirme la Steaua evoluţiile bune pe care le-a avut la Internaţional”, spune despre Răduţ antrenorul Ionuţ Badea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
vlad4fifa
vlad4fifa  •  19 Iunie 2010, 15:34

pai da e la steaua...se va plafona ca toti ceilalti tineri care au venit...la noi alexe si torje, 2 ex sunt titulari de baza...la voi a venit tanase, onicas ionescu...toti sunt gunoaie

ragtag
ragtag  •  19 Iunie 2010, 15:00

da macar e la steaua jucatoru si nu la dimano,asa ca...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează