FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII, LUNI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Marinescu: "Trebuie să revenim în lupta pentru titlu Avem nevoie de victorie cu Pandurii"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2010 00:00

Mijlocaşul Stelei Laurenţiu Marinescu vorbeşte despre importanţa jocului cu Pandurii şi spune că roş-albaştrii trebuie să învingă pentru a reveni în lupta pentru titlu.

"Orice jucător vrea să evolueze cît mai mult, dar trebuie să am răbdare. Atunci cînd îmi va veni rîndul, sper să fac lucrurile cît mai bine.

Orice meci e important, toate echipele care joacă împotriva noastră dai 100% pentru că îşi dau seama ce înseamnă un rezultat bun contra celei mai titrate echipe. Ne-am îndepărtat puţin de primele locuri, însă trebuie să revenim rapid în lupta pentru titlu", a spus Marinescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
simohayha
simohayha  •  25 Octombrie 2010, 15:09

Mai Apetrei baci,ma intreb de ce nu stai tu acasa la tine si umbli Creanga prin Piemont.Pentru ca de cand maturi in Italia te crezi special si nu mai avem loc pe net de ineptiile creierului tau cu 2 viteze.Incet si numa'-ncet.Meri mai bine la tine la ciurda, pe Feleac si manca pita cu slana, bea un jinars si lasa Steaua in pace!In loc sa muncesti iti arde de facut misto!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Octombrie 2010, 14:46

alpin baiatule....la tine e greu de deosebit unde se termina fundul lui boc si unde incepi tu. Mergi la echipa ta portocalie si comenteaza acolo. Si nu uita sa "realegi" ...stii tu pe cine, pe patronul vostru ..marinarul chior.

coclender
coclender  •  25 Octombrie 2010, 13:52

iar Dinamo de arbitrii

Vezi toate comentariile (4)
Comentează