FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 2-1

Marius Alexe a fost titularizat pentru scouteri!

Articol de , - Publicat luni, 18 octombrie 2010 00:00

Alexe a cîştigat duelul cu Dănciulescu pentru un loc în primul "11" deoarece a fost urmărit aseară de trimişi ai mai multor cluburi.

Deşi intenţiona să folosească două vîrfuri, Ioan Andone s-a răzgîndit cu o zi înainte de meci şi a mizat pe Marius Alexe (20 de ani) în locul lui Ionel Dănciulescu. Antrenorul lui Dinamo a luat această decizie deoarece fotbalistul crescut în Ştefan cel Mare poate ajuta şi defensiva, spre deosebire de Danciu, un jucător de profil pur ofensiv.

Totuşi, motivul principal pentru care Ando a fost nevoit să opereze modificarea în linia de start a fost prezenţa la tribuna oficială a mai multor scouteri veniţi speciali pentru a-l urmări pe internaţionalul român. Trimişi ai cluburilor Inter, West Bromwich, Mainz, Ajax, Lille, Feyenoord şi Stuttgart au venit pentru Alexe, în special, dar şi pentru a-i vedea la lucru pe steliştii Cristi Tănase şi Bogdan Stancu şi pe dinamovistul Gabi Torje.

Gaziantep pentru Niculae
Un alt dinamovist asupra căruia privirele au fost aţintite aseară e Marius Niculae (29 de ani). Vîrful a fost monitorizat de trimişi ai lui Gaziantep, locul 11 în prima ligă din Turcia. La partidă au mai asistat şi oficiali ai lui Utrecht, adversara Stelei de joi, din Europa League.

2 milioane de euro e suma la care e evaluat Marius Alexe de şefii lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dinamo4eva
dinamo4eva  •  18 Octombrie 2010, 10:48

in Romania nu poti face performante internationale , asa ca sunt de acord cu vanzarea jucatorilor , dar sa promoveze alti jucatori , ex Stanescu . Mie imi place ca echipa sa joace fotbal , eu sunt fan DInamo pt ca de cand ma uit la fotbal a jucat spectaculos .

raclass
raclass  •  18 Octombrie 2010, 06:18

perfect de acord cu tatutzu acealeasi personaje in rolurile principale ca si acum cativa ani: Ando, samsarii si Dinamo. Numai ca din acestia numai Dinamo are de pierdut....

fotbalvvv
fotbalvvv  •  18 Octombrie 2010, 06:09

Cititi Jurnalul de Fotbal pentru opinii sincere si necenzurate despre fotbalul romanesc si international sau despre sport in general. Nu suntem un tabloid, nu promovam scandaluri intre presedinti analfabeti sau cancanuri cu bombe sexy rasuflate. Nu tinem de nici un trust, nu promovam interesele nimanui. Fotbal in stare pura. Mii de cititori ne-au descoperit deja, si continua sa ne urmareasca in fiecare zi. Cautati Jurnalul de Fotbal pe net, nu dam adrese aici, nu e frumos.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close