FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marius Alexe a spart gheaţa, dar rămîne dezamăgit după meciul cu Botoşani: ”Am greşit cu toţii, trebuia să fim agresivi”

Alexe a fost la al doilea meci oficial în 2014 după problemele medicale ce l-au ținut departe de gazon în prima parte a anului. A părăsit partida cu capul spart!
Alexe a fost la al doilea meci oficial în 2014 după problemele medicale ce l-au ținut departe de gazon în prima parte a anului. A părăsit partida cu capul spart!

Articol de - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 septembrie 2014 23:16

Marius Alexe a marcat din nou pentru Dinamo, însă a fost extrem de dezamăgit de evoluţia roş-albilor la Botoşani, 2-3, primul eşec din L1 în acest sezon pentru ”cîini”.

- Marius, îţi mai aduci aminte cînd ai marcat ultimul gol în meciuri oficiale, pentru că-n amicale ai mai reuşit să punctezi?
- Nu, bănuiesc că anul trecut a fost precedentul, fiind blocat tot 2014 din cauza accidentării. Dar am trecut peste momentele nefaste, însă nu mă pot bucura de gol. N-am obţinut nici un punct, ce satisfacţie să mai fie?!

- Ce n-a mers în jocul echipei?
- Jocul de fotbal e agresiv, păcat că n-am răspuns la fel pe teren. Bineînţeles, o agresivitate pozitivă. N-am arătat mai nimic din ce am vorbit şi ce am făcut toată săptămîna la antrenamente. În prima repriză, n-am jucat nimic din ce voiam. Mai mult, am fost dominaţi. N-am arătat caracter, nu aveam voie să pierdem.

- Poate fi acuzat arbitrajul?
- Evit să vorbesc despre aceste chestiuni. O să tragem concluziile în vestiarul nostru, vom revedea ce am greşit şi vom corija.

16 luni au trecut de la precedentul gol marcat de Alexe într-o competiţie oficială, tot la un eşec cu acelaşi scor de la Botoşani, 2-3, dar în dauna Viitorului

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Războinic
Directorul sportiv Cristi Bobar a avut încă de la pauză conflicte cu antrenorul Leo Grozavu şi cu omologul său de la Botoşani, Anton Heleşteanu. "Vii cu cancanuri pe la noi, pui presiune pe arbitri?", i-au strigat cei doi dinamovistului. "Vezi-ţi, mă, de antrenorat!", i-a replicat Bobar lui Grozavu. Oficialii gazdelor au continuat cu diverse jigniri la adresa lui Bobar, care a fost liniştit cu greu de către alţi dinamovişti să nu riposteze. Bobar a mai avut conflicte în acest an cu Reghecampf, pe cînd era antrenor la Steaua, şi cu Şumudică, "principalul" Concordiei.

"Nu caut alibiuri, eliminările au fost corecte"
Flavius Stoican nu l-a acuzat pe arbitrul Feşnic după meci, ieri, pe GSP.ro: "Eu nu caut alibiuri pentru eşec. Arbitrajul mi s-a părut imparţial, de unde am văzut eu partida. Eliminările lui Fai şi Bărboianu au fost corecte. Ce să-i reproşez arbitrului?!".

În studioul DolceSport, Dan Lăzărescu, ex-arbitru, şi Basarab Panduru au spus că Dinamo a avut în minutul 71 un penalty neacordat, la intrarea lui Acsinte asupra lui Bărboianu, la 2-1 pentru moldoveni, iar fotbalistul Botoşaniului putea primi al doilea avertisment şi, automat, cartonaş roşu. "Chiar dacă se mai fac greşeli, am simţit că ele au fost umane, n-au avut tentă", a mai spus Stoican.

7 puncte pierdute în 2014!
Dinamo a bifat al 5-lea meci în acest an calendaristic în care pierde puncte în ultimele minute. Trupa lui Stoican a acumulat deja 7 puncte irosite în ultimul minut sau în prelungiri! Cu Viitorul (1-2) a ratat o remiză după reuşita lui Larie din penalty. Apoi, victoria din Derby de România din Ghencea a fost aruncată la coş după golul egalizator al lui Keşeru. Acasă, s-a irosit o posibilă remiză cu Pandurii (2-3) după ce Momcilovici a înscris în minutul 90+4 după o fază fixă. Bawab le-a dat gol "cîinilor" în minutul 90Ă5 în Gaz Metan - Dinamo (1-1). Iar duminică, a fost reuşita lui Roussel (90).

Inbox
- Traian Marc: "Să ne adunăm cît mai repede. FC Botoşani a fost mai bună ca noi. Cei de pe bancă ne motivează, dar era mai bun Mister pe margine, şi nu în tribune".
- Roş-albii au revenit ieri după-amiază la Bucureşti, de azi vor începe pregătirea meciului cu CSMS Iaşi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
zecs93
zecs93  •  16 Septembrie 2014, 14:52
Postat de reddogsv pe 16 Septembrie 2014, 13:59

Marc nu a iesit cu nimic in evidenta, nici pozitiv nici negativ, in schimb Filip a intrat f bine in meci, incredibil de pe postura de coordonator de joc si chiar atacant. Eu pe Fai, care a fost in plop il scoteam dupa primul galben si in bagam pe Steliano! Daca de obicei ne trezim mai greu de data asta a fost prea tarziu....dai gol cu 2 oameni mai putin....Boubacar de ce nu a jucat?

Pai a trebuit sa joace gloaba aia cu nume de suc alias Mirinda, un jucator slab slab de tot, a pierdut toate baloanele care au fost la el, este sub orice crtica, bubacar ii da clasa, sper ca la meciu cu IASI, cand va intra si Lazar, la mijloc sa avem urmatoarea formula: Gavrila-Elton-Bubacar-Lazar !!!

reddogsv
reddogsv  •  16 Septembrie 2014, 13:59
Postat de unico_biancorossi pe 16 Septembrie 2014, 12:46

si portarul marc a scos 3-4 suturi foarte grele, cel putin vreo 2 erau goluri gata facute, un sut de la 25 m frontal si inca unul la intrarea in careu a negrului, cand a scos de sub bara. plus inca un sut foarte tare, in R 1. e drept, ala a fost mai pe centrul portii. la goluri nu a fost vina lui, nu putem sa ii cerem minuni.

Marc nu a iesit cu nimic in evidenta, nici pozitiv nici negativ, in schimb Filip a intrat f bine in meci, incredibil de pe postura de coordonator de joc si chiar atacant. Eu pe Fai, care a fost in plop il scoteam dupa primul galben si in bagam pe Steliano! Daca de obicei ne trezim mai greu de data asta a fost prea tarziu....dai gol cu 2 oameni mai putin....Boubacar de ce nu a jucat?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Septembrie 2014, 12:48
Postat de bamse1901 pe 16 Septembrie 2014, 10:09

Marius, vad ca fara lazar suntem morti, Matei asta e inexistent, nu cred ca va ajunge fotbalist , Rotariu e un lesinat, noroc cu Gavrila ca restul sunt ca niste morti, dar ei vor in afara , vor cate 15-20 de mii de euro pe luna

absolut corect. si filip e mai slab decat cei 2. e si mai petarda. astia trei nu au ce sa caute in primul 11. matei si rotariu mai pot intra, ca rezerve, sau daca nu ar fi disponibili titularii (altii decat ei, evident), dar filip.... eu l-as pune pe liber, imediat. ca ala sunt sute de jucatori in Liga 1 si in strainatate.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează