FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Marius Alexe spre Ioan Andone » Dinamovistul ar putea ajunge la Apollon Limassol

Alexe a fost împrumutat sezonul trecut în Serie A, la Sassuolo, dar n-a impresionat în Italia
Alexe a fost împrumutat sezonul trecut în Serie A, la Sassuolo, dar n-a impresionat în Italia

Articol de - Publicat duminica, 14 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 00:22

Dinamovistul poate deveni coleg cu ex-rapidistul Nicolae Grigore la Apollon Limassol, dacă ciprioţii vor fi de acord să plătească un milion de euro pentru transferul său definitiv.

Marius Alexe n-a putut fi refăcut la timp pentru a juca ultimul meci al anului, aseară, cu U Cluj. Atacantul de 24 de ani a avut dureri la muşchi şi Dănciulescu a decis să nu rişte folosirea lui. Este posibil ca fotbalistul să părăsească Ştefan cel Mare în intersezon, mai ales că sînt echipe din Turcia, din Emiratele Arabe Unite şi din Cipru interesate de el.

Echipa lui Ioan Andone, Apollon Limassol, locul secund în Cipru, este interesată de serviciile lui şi vor exista discuţii pînă la finele anului calendaristic. Alexe ar vrea şi el o nouă experienţă în străinătate, mai ales că ar avea un salariu mult mai mare, chiar dacă acum cîştigă printre cele mai consistente remuneraţii de la Dinamo, în jur de 8.000 de euro pe lună.

În vară, turcii de la Istanbul BB au fost interesaţi de Alexe, dar afacerea nu s-a concretizat. Antrenorul Abdullah Avci l-ar vrea în continuare partener în ofensivă lîngă Semih Senturk, mai ales că echipa este pe locul 4 în Superliga, după granzii Fener, Beşiktaş şi Galata.

Şi Ion Marin l-a dorit pe Alexe la Al Dhafra, în Emiratele Arabe Unite, îl are în continuare în atenţie, însă trebuie să primească "verde" din partea şeicilor pentru a discuta despre transfer.

4 goluri a marcat Alexe în 2014 pentru "cîini", în 14 meciuri în toate competiţiile oficiale

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
titiduru22
titiduru22  •  15 Decembrie 2014, 06:31

Sa plece fuguta,ne pierdem timpul cu el !!!

juliusmad
juliusmad  •  14 Decembrie 2014, 10:53

1 milion de euro costa alexe?? poate doua kilograme de carnati si o toba.

zidane92
zidane92  •  14 Decembrie 2014, 09:32

Si-a facut Botezatu echipa de fotbal sa il ia si pe lesinatul asta? Asta nu e fotbalist,v-am mai zis in 2014 nu poti sa faci fotbal cand pe tine te doboara si secundarul de la ceas nu ai ce cauta in fotbal,asta stie doar sa simuleze si sa dea din maini ca un gay!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează