FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marius Constantin nu mai vrea să joace cît timp antrenor e Şumudică: "Nu lucrez cu un golan!"

Marius Constantin a jucat 17 meciuri în acest sezon Foto: Alex Nicodim
Marius Constantin a jucat 17 meciuri în acest sezon Foto: Alex Nicodim

Articol de , - Publicat joi, 31 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 30 martie 2011 19:50

Marius Constantin l-a anunţat pe Dinu Gheorghe că nu va mai juca la Rapid sub conducerea lui Şumudică

Marius Constantin (26 de ani) nu regretă incidentul cu Şumudică şi spune că relaţia dintre ei s-a deteriorat definitiv. Chemat de Dinu Gheorghe pentru a-i comunica decizia de a fi trimis la echipa a doua, fundaşul i-a transmis preşedintelui: "Foarte bine, să mă mai chemaţi cînd pleacă golanul de la Rapid! Eu cu d-ăştia nu lucrez!". Ieri, după primul antrenament sub comanda lui Marian Rada, la "satelitul" din liga a III-a, stoperul a vorbit la DolceSport despre incidentul din Antalya: "Orice bărbat ar fi acţionat la fel! Pur şi simplu, nu faci astfel de glume cu soţia altuia! Ce puteam să fac? Să vin să mă plîng la club şi să nu se ia nici o decizie? A avut un comportament de golan de pe stradă!".

Şi Şumudică va fi amendat!
Ca şi ceilalţi jucători din lot, Dinu Gheorghe consideră că antrenorul a procedat greşit şi, deşi nu e de acord cu gestul lui Marius, preşedintele clubului din Grant e hotărît să-l amendeze pe tehnician cu 5.000 de euro. "Nu cred că se va lua vreo decizie împotriva lui, deşi cînd ai astfel de ieşiri trebuie să plăteşti", a comentat Marius Constantin.

În cantonamentul din Antalya, văzînd că iubita fundaşului e prea bronzată, Şumi i-a transmis acesteia: "Te-ai ars la fund!". Magda, soţia lui Lazăr, i-a trimis un sms căpitanului prin care i-a transmis remarca antrenorului. Mijlocaşul i-a arătat mesajul lui Constantin, care a luat foc şi a sărit să-l ia la bătaie pe tehnicianul de 40 de ani, fiind cu greu oprit de colegi.

"Şumi e prietenul meu, dar cu părere de rău îi transmit că de data asta el a greşit. Un antrenor nu are voie să facă ce-a făcut el. Cred că oricine în locul lui Marius ar fi reacţionat la fel"
Marius Măldărăşanu, fost căpitan al Rapidului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
alex.alex
alex.alex  •  02 Aprilie 2011, 21:49

sa plece sumudica se vede ca echipa nu joaca nimic , si nu are rost sa mai asteptam sa vedem ca o sa terminam pe locul 10, el in afara de mui.. stiaua nu stie .. sa plece si vama si coman , de cand au venit ei nu mai joaca echipa nimic ! BRAVO MARIUS O SA TE SUSTINEM DUMINICA !

matricex
matricex  •  01 Aprilie 2011, 22:30

Indiferent de ce a spus Sumudica,Marius este vinovat..Cate glume se fac intre colegi cu referiri la sotii.Sa faci un antrenor golan este o greseala.Dupa ce li s-a permis sa mearga cu sotiile mai comenteaza?Un lucru este3 cert:de la Rapid nu au plecat jucatori valorosi.Nu am reusit calificarea in Europa League nici cu Andone,nici cu Manea,nici cu Hizo,dar cu aceeasi jucatori.Concluzia:salarii de 5000 euro/luna si jucatori schimbati.Este o regula generala:o echipa omogena are rezultate..noi avem aceeasi echipa,dar fara rezultate..Respect Sumi..Chiar daca nu ne vom califica,vei ramane undeva in inimile noastre.

perot
perot  •  01 Aprilie 2011, 11:24

Din cantonamentul recent incheiat, aceasta este marea realizare ! Ce obiectiv, ce rezultate pozitive imediate ?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează