FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 2-1

Marius Niculae: "Am cîştigat, mai contează cum?"

Articol de - Publicat luni, 18 octombrie 2010 00:00

Marius Niculae spune că publicul are un mare merit pentru succes şi recunoaşte că Dinamo n-a făcut un meci foarte bun. "Săgeată" a marcat de 61 de ori în prima ligă, dar reuşita de aseară e prima într-un meci contra Stelei.

- Marius, spune-ne cum aţi reuşit s-o doborîţi pe Steaua?
- E simplu, publicul ne-a ajutat extrem de mult. I-am simţit aproape pe cei 15.000 de fani şi eu cred că fără ei nu am fi reuşit să cîştigăm.

- De ce?
- Pentru că n-am jucat extraordinar, dar am compensat prin forţa de grup, ne-am sacrificat fiecare dintre noi, ne-am pus în slujba lui Dinamo, am suferit, am alergat, am trecut prin momente grele în repriza a doua, dar am învins şi ce mai contează modul în care am făcut-o?

- Cui ai dedicat golul?
- Memoriei lui Cătălin Hâldan. Era normal să fac aşa ceva, pentru că spiritul lui va fi mereu prezent alături de noi, alături de istoria acestui club.

"Complexul de inferioritate s-a mutat în Ghencea"
- Steliştii nu v-au mai învins din 2004, e doar o întîmplare?
- Nu, e vorba despre un complex pe care deja îl au faţă de noi. Eu ştiu foarte bine ce vorbesc pentru că şi noi am avut unul faţă de Steaua acum vreo 10 ani. Eram la Dinamo şi orice am fi făcut, nu reuşeam în nici un chip să-i batem. Acum văd că acest complex s-a mutat la ei şi e foarte bine, să-l ţină cît mai mult.

- A reintrat Dinamo în lupta pentru titlu?
- Era vital să cîştigăm acest meci, însă trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt, să nu ne îmbătăm cu apă rece. Tot 3 puncte am luat, chiar dacă am învins marea rivală.

- Eşti surprins că pe primele două locuri sînt echipe din provincie, Oţelul şi Timişoara?
- Nu, se întîmplă şi în alte campionate de afară, dar la final tot echipele mari, cu tradiţie, vor fi acolo, sus. Deci, tot Dinamo, Steaua şi Rapid se vor bate pentru cîştigarea titlului.

"Obiectivul nostru numărul 1 era să readucem publicul la stadion, iar prin victoria cu marea rivală cred că ne-am atins ţelul"
Marius Niculae, atacant Dinamo

"După cinci meciuri fără victorie, acum pot şi eu să merg cu capul sus pe stradă. Ar fi bine dacă am juca în toate cele 34 de etape împotriva Stelei"
Marius Niculae, atacant Dinamo

"Am jucat bine, am avut ocazii, am dominat, singurul lucru pe care nu l-am reuşit a fost să băgăm mingea în poartă. Trebuie să stăm cu capul sus, chiar dacă am pierdut"
Pablo Brandan, mijlocaş Steaua

"Echitabil ar fi fost un egal. Mi-au plăcut Stancu şi Torje. Steaua are în lot cel mai bun mijlocaş de acoperire din România, Gardoş, şi nu înţeleg de ce el e folosit ca fundaş"
Ioan Becali, agent FIFA

"La cum a jucat în acest derby, Steaua a primit înapoi mult prea puţin. În nici un caz, nu a meritat să piardă"
Gheorghe Hagi

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
aloys_
aloys_  •  18 Octombrie 2010, 23:36

FORZAA DINAMOOO!!!

dracush0r
dracush0r  •  18 Octombrie 2010, 23:05

in clasament,nu...dar mandria ta de fotbalist...e undeva la sub-sol daca o victorie obtinuta Dumnezeu stie cum,Steaua fiindu-va net superioara,e o reusita profesionala cat si personala...dar de'...ptr unii scopul scuza mijloacele,pacat de principiile astea,nu?

macs23
macs23  •  18 Octombrie 2010, 13:11

"O SA MAI BATA STEAUA IN GROAPA CA FAC EU O SUTA DE ANI AVIND 23 MAI AU DE ASTEPTAT 87" si cu asta am zis totul =))))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează