FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CEAHLĂUL 1-1

Marius Niculae ar putea pierde derby-urile cu CFR Cluj şi Steaua

Marius Niculae, Niculae, Dinamo
Marius Niculae, Niculae, Dinamo

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Niculae are o fisură la coaste şi e posibil să nu joace în următoarele două etape, cu CFR şi Steaua

Lovitură teribilă pentru "cîini": Marius Niculae ar putea rata cele mai importante partide ale sezonului de primăvară, cel de sîmbătă, cu CFR, de la Cluj, apoi Derby de România, cu Steaua.

Atacantul de 28 de ani a dezvăluit ieri pentru gsp.ro: "Am o contuzie la coaste, pe partea dreaptă. Mă doare. M-a lovit un adversar de la Ceahlăul. O să văd zilele viitoare dacă pot să joc la Cluj. Pînă la urmă, contează doar primul meci, aşa gîndesc. N-ai ce medicamente să iei în astfel de cazuri, că aş lua. Aştept cu încredere în mine şi în Dumnezeu!". Şi Cristi Borcea era circumspect aseară: "Sînt şanse mici ca Marius să joace la Steaua, poate măcar cu Steaua".

Staff-ul medical l-a luat în îngrijire pe Niculae şi speră să facă un miracol. Chiar există posibilitatea ca doctorii lui Dinamo să fie premiaţi de către conducere dacă reuşesc să-l facă bine pe atacant, prezenţa acestuia pe teren fiind considerată vitală pentru "cîini" în ambele derby-uri. Ţălnar mai are două probleme de lot: Molinero, contractură la muşchii spatelui, şi Boştină, contractură pe coapsa stîngă.

7 goluri a înscris Niculae în acest sezon, în 15 meciuri

"Ţară de «sifonari»"
Intrat iar în dizgraţia fanilor, Ianis Zicu a răbufnit: "Una vorbim între noi, apoi apar tot felul de zvonuri, de discuţii şi, în loc să rămînem concentraţi la ceea ce avem de făcut, noi vorbim de alte chestii şi nu e bine. Dar n-ai ce face, România e ţară de «sifonari». Din păcate, la Dinamo nu e linişte niciodată, nici măcar cînd avem rezultate". Mijlocaşul de 26 de ani se dă şi la şefi: "Aş prefera să mi se spună în faţă: «Nu mai e nevoie de tine!», nu să citesc prin ziare tot felul de chestii".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
 •  09 Martie 2010, 11:31
Postat de pe 09 Martie 2010, 09:52

M Niculae = Dinamo = zero

tu=steaua=prostie infinita

 •  09 Martie 2010, 11:30
Postat de pe 09 Martie 2010, 07:16

Nu cred asta, dar daca ar fi adevarat ar fi extraordinar. m niculae este cel mai infect si execrabil jucator posibil, asa ca daca i s-a intamplat ceva, sper sa il tina in afara terenului pana la etaa 25 din sezonul 2500-2501, dar in acel campionat va merge si dinamo in ucl.

tu ai aceeasi gena cu stapanu jiji.numai el vede rezultate dastea de 30-0.100-0 si tu vezi sezoane prin 2500.asta e.stiu ca nu ati avut de zeci de ani un atacant ca marius da nu trebuie sa va roada invidia si cu atat mai mult sa ii doriti raul unui om.

 •  09 Martie 2010, 11:27
Postat de pe 09 Martie 2010, 06:05

asta e o poveste de adormit copii. obiceiuri de militieni ,mint cu nerusinare...lasa ca va desculta ardelenii si apoi vine si steaua si pa ! iar va lasam sa va pregatiti de liga campionilior....auzi domne ce stire ,se da lovit karatistul lui dinamo...

da steaua cea puternica.cu 2 puncte ale lor in 3 etape ne face praf.lasa ca jucati voi in champions league sa va dea realu si lyonu cate 4-5 acasa(din nou).mai oite mici lasati ciocu ala ca il aveti prea mare.poate prindeti ca anu trecut un loc 6 in ultimele min.(sa fiti cei mai multumiti daca se intampla asa)cat despre faptu sa bateti voi p dinamo nu aveti cu cine,poate la table ca pensionarii(gen p.marin,jelev)le mai au.sau la ecplorari in spatiu(tudose-de pe Marte).sunteti slabi rau

Vezi toate comentariile (17)
Comentează